Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Ако АПИ враћа никакве резултате, повратак код провајдер грешке уместо нулл

Default Ако АПИ враћа никакве резултате, повратак код провајдер грешке уместо нулл

Било би лепо (и уштедите вБЕТ много проблема) ако АПИ-ја позива не врати резултат који преводе најмање провајдер грешке код обезбеђује тако да је јасно да вБЕТ је обавила свој посао, а проблем лежи код провајдера. Самостални програм ће бити лепо, али имају исте резултате које директно у време покушаја превођења би било боље.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем би сте волели да видите грешке провајдер уместо НОТ преведени текст када превод није доступан. Имајте на уму да ће цравлере видети превише. Дакле, у том случају ми би требало да пошаље заглавље које говори о томе да грешка догоди, да би се избегло индексирање страница са поруку о грешци. Такође, ако је таква страница ће имати само грешка то неће бити добро за крајње кориснике. Имајте на уму да понекад нит садржај већ само по себи кеширани, само мења нешто око (у примеру је приказан сат на форуму, и ако имате неке кутије на десно / лево) или само нове одговор десило - тако да смо у стању да покаже преведен тема Мислим да је боље него само показује поруку о грешци када се 99% од страница бити приказана као преведена.

Не разумем последњу реченицу. Опишите више.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Moguće rješenje - mi smo već imaju poseban parametar koji pokazuje samo za administracijski tititi koliko server čekati prevodi oblik spoljne provajdera servisa. Mi možemo koristiti isti parametar pokazuju provajdera koji su označeni kao osoba sa invaliditetom (možete da proverite to sebi u administrativne CP) i koja je da prevede. To je jedino dostupna samo za administratora i administracijski tititi može provjeriti to bez poruku na izlaz (Admin CP -> - vBET> Prevodi provajdera dostupnost)

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Не разумем последњу реченицу. Опишите више.
    Ја сам се односе на гооглетест.пхп који је описан у једном од ваших Питања. То је добра Админ Тоол, али не обавештава редовно корисника који потенцијални проблем постоји.

Да, добро размишљање о индексирање забринутост. На екрану извештавање ове грешке на страници треба да буде функција која може админ да укључите или искључите глобално, мислим.

Слажем се -> ". Тако да смо у стању да покаже преведен нити мислим да је боље него само показује поруку о грешци када се 99% од стране бити приказан као преведена"

Да, то би било од помоћи. Имао сам проблем види серверу превод приказ времена, међутим, јер екран трепери од стране тако брзо, тако да би било добро да убаците "притисните било који тастер да наставите" или нешто слично.

Такође ... нешто веома чудно се управо догодило. Укључио сам опцију "приказ брзине" само сада поново и сада сам поново ће комплетан текст свих мојих ЦМС чланака. Имам много више тестирања да урадимо, и то можда има везе са мојим кеа меморију претраливача или чињеница да сам пријављен као админ. Ја још не знам. Али ја сам хтео да то вашу пажњу.

УПДАТЕ - Не, неки повезане ЦМС-странице из почетне стране још увек се не приказују.

УПДАТЕ 2 - понашање између бити пријављени као админ и не пријављени је другачија. Чланке који се може посматрати у потпуности преведена (или чак само у изворном језику) екран за админ када исту страницу неће приказати за госта. Надам се ово помаже.
    Последњи изменио brubros; 07-10-11 U 19:05.

Да, то би било од помоћи. Имао сам проблем види серверу превод приказ времена, међутим, јер екран трепери од стране тако брзо, тако да би било добро да убаците "притисните било који тастер да наставите" или нешто слично.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Опишите проблеме у посебним нити је ово место за будуће захтев. Молимо вас да не мешати дискусије или ћемо бити изгубљени.

У овом тренутку ја разумем да можемо да додају информације о томе који провајдери су на располагању ако је опција да покаже пут превод је на располагању.

За Вашу питања отворите нову тему за свако питање.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •