Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: Форум Линкови = неуспех

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Форум Линкови = неуспех

Имам неколико форума који служе као везе: на пример, један од мојих блог линкове ка пентакфорумс.цом / ленсревиевс /.

Када преведен на страном језику, линк прерадила са језиком у УРЛ, односно да пентакфорумс.цом / СВ / ленсревиевс /, која очигледно враћа неуспех. Да ли постоји закрпа за ово? Радије бих избегла 301 хтаццесс руте.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Molim vas, smirite se. Dobro poznajemo ovu situaciju - samo treba da konfigurišete vBET na odgovarajući način

Молим вас постављени у вБЕТ опцијама форум директоријум и проверите да ли имате одговарајућу хтаццесс правила (директоријум треба да се додају како је описано у упутству)..

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Нисам сигуран на шта мислите. До колкото знам све исправно конфигурисан по упутству.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Иди на Админ ЦП -> вБЕТ -> Главни и подесите 'Директоријум форума'

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Који је већ постављен. Не мислим да разумете мој проблем.

Ово само primenjuje se na forume koji deluju kao linkovi. Ako se forum linkuje ka folderu na mom sajtu koji je izvan direktorijuma foruma, /lang/ se i dalje dodaje između, što rezultira greškom od 404. Očigledno je da se ta oblast sajta ne može prevesti pomoću vBET-a.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - жао конфузију. Заиста нисам разумео питање.

Како ја могу да видим форум странице су добро преведена.

Сада простору ван форуму директоријуму. Као што можете видети на овом форуму вБЕТ подржава превод простору ван форума директоријум - наравно и они морају да буду страница генерисана вБуллетин. Дакле, ако ваш подручја изван Директоријум форума су такође генерише би СМФ сте у могућности да га преведе.

Шта је потребно:
    1. Одвојене. Хтаццесс фајл у директоријуму где се странице преведу (можете наћи одговарајућа правила у не-не-уплоад директоријум)
    2. Све УРЛ на страницама преведен ван форуму директоријум мора бити апсолутна (почевши од ХТТП), иначе можете имати проблема са преводом праћење.
    3. Ако те странице су на неки други поддиректоријум (не у домену корен), онда ћете морати да конфигуришете "Нека Каталози 'у АдминЦП-> вБЕТ-> Главни

У случају било које будуће питања - само питајте

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

ОК-хвала! Ја ћу покушати, али имам још једно питање.

Да ли је могуће само онемогућите превод за оне области и имају везу правилно указују на УРЛ? Имам предосећај да је у питању одељак неће превести јер није СМФ додатак (то је само упита одвојено ДБ).

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

моман - Имам обичај аддон који преведени у реду. Додао сам да "Нека именика"

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Покушаћу ово са хтаццесс фајл, већ пет долара да то неће радити. Секција је у питању не неопходно превођење уопште, као што је високо технички, тако да сам само желе да добију око грешку у вБЕТ који преводи екстерне линкове који нису обавезно део ВБ.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Пријавио сам се хтаццесс правила како се наводи у РЕАДМЕ.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Док Страница није пронађена - ПентакФорумс.цом nije vratila 404, stranica nije prevedena (očigledno, pošto tamo nema vklada), a pored toga, sve veze sa te strane vratile su 404 kao što je vBSEO CRR prestao da radi.

Дакле, хајде само да једноставније решење и сачувати себе главобоље:

Како да спречим Линкови Форум превођења?

Тренутно, ПЕНТАКС објектив Преглед и спецификација базе података - Главни форум (Линк) је поново написан за хттп://ввв.пентакфорумс.цом/форумс/пл/ленсревиевс/ (404).

Желим везу да остану непромењене.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •