Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 18 од 18

Тема: Форум Линкови = неуспех

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    ОК-хвала! Ја ћу покушати, али имам још једно питање.

Да ли је могуће само онемогућите превод за оне области и имају везу правилно указују на УРЛ? Имам предосећај да је у питању одељак неће превести јер није СМФ додатак (то је само упита одвојено ДБ).
    То не мора да буде ББ додатак - то је само да буде Страница генерисана од стране ВБ. Погледајте на нашој главној страници довнлоад или Купи секције - оне нису донете од стране било ког додатка, али су генерисани од стране ВБ. Тако су одговарајући шаблон укључује глобал.пхп и тако даље. Дакле, такве странице се могу лако превести на начин који сам вам описао.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Покушаћу ово са хтаццесс фајл, већ пет долара да то неће радити. Секција је у питању не неопходно превођење уопште, као што је високо технички, тако да сам само желе да добију око грешку у вБЕТ који преводи екстерне линкове који нису обавезно део ВБ.
    Проверио сам свом сајту. То је ради фино - само идите на вашем форуму, ставити неке превод и видите да је праћење не додаје ленсревиевс ...

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Пријавио сам се хтаццесс правила како се наводи у РЕАДМЕ.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Док Страница није пронађена - ПентакФорумс.цом nije vratila 404, stranica nije prevedena (očigledno, pošto tamo nema vklada), a pored toga, sve veze sa te strane vratile su 404 kao što je vBSEO CRR prestao da radi.

Дакле, хајде само да једноставније решење и сачувати себе главобоље:

Како да спречим Линкови Форум превођења?

Тренутно, ПЕНТАКС објектив Преглед и спецификација базе података - Главни форум (Линк) је поново написан за хттп://ввв.пентакфорумс.цом/форумс/пл/ленсревиевс/ (404).

Желим везу да остану непромењене.
    Јасно сам написао да сајт треба да се генерише би СМФ да буде у стању да га преведе.

Такође - Не видим шта пишете о томе. Ја сам био тамо и линк ка ленсревиевс се не мења. Молим вас дајте ми тачан линк на страницу на којој могу да видим то брокен линк.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Молим вас дајте ми тачан линк на страницу на којој могу да видим то брокен линк.
    Иди на ПентакФорумс.цом - Пентак фотографија форум и кликните на Обиектив Пентак Спецификацја ја верификацја даницх (То је у 4. категорија). Добићете 404.

Међутим, овај исти линк у Навбар (прва ставка под дугме "Коментари") и не добијате 404.

Хвала на помоћи. И даље мислим да нисмо на истој страници што се тиче шта је проблем, тако да слободно ме обавестите ако вам је потребно додатно објашњење. Још једном, међутим, проблем је у томе

мисите.цом / ленсревиевс / је прерадила да мисите.цом / форум / ПЛ / ленсревиевс када се пролази кроз Форум линк.

Ставио сам просторе, тако да УРЛ адресе није анализирати.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Претпостављам да брзо решење да би то било да користе вБуллетин-а "Замени" Линкови Форум "са директним везама са циљним УРЛ". Међутим, као што ја користим за моју ударио праћење спољних линкова, тиме би прекид тог система.

Тако, у складу са мојим порука изнад, хајде да пронађе исправно решење за ово.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Иди на ПентакФорумс.цом - Пентак фотографија форум и кликните на Обиектив Пентак Спецификацја ја верификацја даницх (То је у 4. категорија). Добићете 404.

Међутим, овај исти линк у Навбар (прва ставка под дугме "Коментари") и не добијате 404.

Хвала на помоћи. И даље мислим да нисмо на истој страници што се тиче шта је проблем, тако да слободно ме обавестите ако вам је потребно додатно објашњење. Још једном, међутим, проблем је у томе

мисите.цом / ленсревиевс / је прерадила да мисите.цом / форум / ПЛ / ленсревиевс када се пролази кроз Форум линк.

Ставио сам просторе, тако да УРЛ адресе није анализирати.
    Сада ја то видим. Ове 2 везе које пишу о нису исти. Један од њих је тачно - 2. су редирекције и питање је у праву овде.

Ово са Редирекција иде од:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Па ево вБЕТ додаје језик, јер почнете као линк за форум и имате превод праћење. Онда сте направили 2 редирекције и сваки пут вБЕТ додаје превод праћење.

Брзо решење за вас доле (није тестирано - тако да се копија фајла и обавестите нас то ради). Такође, - требало би да поново конфигуришете ваш форум да идете где год желите у првом преусмеравање ако је могуће.

Брзо поправити. Отворен вбентерприсетранслатор_сео.пхп датотеке, пронађите линију:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    и замените га:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Takođe ćemo tražiti neko bolje rešenje uključeno u vBET. U ovom trenutku vBET proverava samo originalnu URL adresu - nismo razmišljali o takvoj situaciji kao što je vaša. Ponovo otvaram ovaj problem. Biće zatvoren kada zvanično rešenje bude uključeno u vBET
    Последњи изменио vBET; 25-12-09 U 18:02.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Хвала! Ја модификован мало кода, али је посао. У почетку сам морала да 'ПЕНТАКС-сочиво-преглед-спецификација-база података "за стрпос, али ја даље је промењен у'-преглед 'као што сам такође имају ПентакФорумс.цом независних ПЕНТАКС објектив преглед базе података - Главни форум који је се преусмеравају у заблуди.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Тако да сада оба / ленсревиевс / и / усерревиевс / се правилно преусмерен.

Хвала јос једном!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала! Ја модификован мало кода, али је посао. У почетку сам морала да 'ПЕНТАКС-сочиво-преглед-спецификација-база података "за стрпос, али ја даље је промењен у'-преглед 'као што сам такође имају ПентакФорумс.цом независних ПЕНТАКС објектив преглед базе података - Главни форум који је се преусмеравају у заблуди.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Тако да сада оба / ленсревиевс / и / усерревиевс / се правилно преусмерен.

Хвала јос једном!
    3.3.0 је додатни параметар 'Игнориши УРЛ' - она ће наставити да изабрани УРЛ из превода праћење. Проверите да је

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •