Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: вБЕТ 4.4.3 Релеасед

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default вБЕТ 4.4.3 Релеасед

Хи

Гоогле преводилац АПИ-В1 и Мицрософт Превођење АПИ стави ограничења за број превода. Ово издање треба да помогне са овим проблемом пружањем подршке провајдера реду. Дакле, управо сада, када више од једног провајдер подржава превод онда вБЕТ ће користити предност једном на првом месту. А у случају да није доступна вБЕТ ће се пребацити на следећу. Није доступна је означена тако да неће тражити сваки пут и на сваких 10 минута вБЕТ ће проверити да ли је поново доступна. У случају да није потребан превод провајдер је на располагању за превод вБЕТ ће користити лутка преводилац. То значи да већ кеширана преводи ће бити приказани и за не постојећих превода оригиналног текста биће приказан (а не празна прича као пре - то се може десити само када провајдер одбија превод).

Имајте на уму да морате да искључите опцију Користите Гоогле само и подесите одговарајуће тастере АПИ-ја да користе провајдери ред. За детаље погледајте Админ ЦП -> вБЕТ -> Транслатион провајдери

ДОДАТНЕ УПДАТЕ корак!
    Ако нисте промене конфигурацију у вбет_транслатион_оптионс затим отпремите поново садржај Уплоад-једном у свој сервер.
    Они конфигурационе фајлове садржи подразумевани ред за језичке парове. Уколико сте направили неке измене Овде можете поново отпремите и да поново промени или ручно подесити провајдерима ред преферира од вас (види овде за више детаља).

НОВО:
    • Услуга превођења ред
    • Додао подршку за језик откривање Мицрософт Превођење АПИ-ја и Гоогле Превођење АПИ-В2
    • Додао подршку за каталонски и хинди Мицрософт Превођење АПИ-ја (уплоад поново садржај Уплоад-једном директоријума или скуп подршке ручно у конфигурационим фајловима)

Бугс исправити:

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас држи у ово ажурирање. Открили смо да је сада провајдери су искључени и због погрешне захтева. Ми смо управо сада ради да се то исправи (да ли ће бити укључени у следеће издање). Ако морате да ажурирате - само провајдери ће бити онемогућен чешће него што је потребно.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Свака ажурирање о томе? Хвала.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми смо и даље анализира логове када провајдери су онемогућени. Неколико непотребних онемогућите где исправљена. Ми ћемо издање следеће недеље. Имајте на уму да можете користити ову верзију, само имајте на уму да је може онемогућите провајдер чешће него што је стварно потребно. То не значи да ће она. Питање је специфично за специјалне знакове са Мицрософт превод и дугачке поруке у Гоогле (наш грешке овде - ми нисмо смањити дуго кључне речи раније). Као што сам написао највише су већ фиксни, још увек имају 2 питања морамо да се исправи прије него што пусти.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку смо елиминисани бугова везаних за искључења провајдера. Такође РСС превод је побољшана (коришћење кеша). Наш форум већ ради на бета верзији - ми треба да анализирамо разлоге искључивања након последње исправке. Ако је све у реду отићи ће онда ћемо померити промене сутра вБЕТ3.к инсталације на нашем другом стварном форуму да провери и ове недеље ћемо објавити исправке.

Следећи корак за другог издања је да подржи Мицрософт Превод АПИ у плаћену верзију.

И још један корак након тога је да се врати у потрази за другим преводилачким АПИ који може бити подржан од стране вБЕТ.

Сви остали феатуре рекуестс имају нижи приоритет сада.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Уз дужно поштовање Мицхал, ово је сада ноћна мора! Има времена да се нико не може ни да се повезују мом форуму због вбет! МОЛИМО ******

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Из поруци знам само да имате неки проблем. Молим вас отворите нову тему у решавању проблема и дајте више информација шта се тачно дешава. Радо ћемо вам помоћи

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Из поруци знам само да имате неки проблем. Молим вас отворите нову тему у решавању проблема и дајте више информација шта се тачно дешава. Радо ћемо вам помоћи
    Ја већ имам отворену тему о овоме, овде:

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нслатионс.хтмл

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала погледајте дискусију тамо

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора