Хи
Гоогле преводилац АПИ-В1 и Мицрософт Превођење АПИ стави ограничења за број превода. Ово издање треба да помогне са овим проблемом пружањем подршке провајдера реду. Дакле, управо сада, када више од једног провајдер подржава превод онда вБЕТ ће користити предност једном на првом месту. А у случају да није доступна вБЕТ ће се пребацити на следећу. Није доступна је означена тако да неће тражити сваки пут и на сваких 10 минута вБЕТ ће проверити да ли је поново доступна. У случају да није потребан превод провајдер је на располагању за превод вБЕТ ће користити лутка преводилац. То значи да већ кеширана преводи ће бити приказани и за не постојећих превода оригиналног текста биће приказан (а не празна прича као пре - то се може десити само када провајдер одбија превод).
Имајте на уму да морате да искључите опцију Користите Гоогле само и подесите одговарајуће тастере АПИ-ја да користе провајдери ред. За детаље погледајте Админ ЦП -> вБЕТ -> Транслатион провајдери
ДОДАТНЕ УПДАТЕ корак!
Ако нисте промене конфигурацију у вбет_транслатион_оптионс затим отпремите поново садржај Уплоад-једном у свој сервер.
Они конфигурационе фајлове садржи подразумевани ред за језичке парове. Уколико сте направили неке измене Овде можете поново отпремите и да поново промени или ручно подесити провајдерима ред преферира од вас (види овде за више детаља).
НОВО:
- Услуга превођења ред
- Додао подршку за језик откривање Мицрософт Превођење АПИ-ја и Гоогле Превођење АПИ-В2
- Додао подршку за каталонски и хинди Мицрософт Превођење АПИ-ја (уплоад поново садржај Уплоад-једном директоријума или скуп подршке ручно у конфигурационим фајловима)
Бугс исправити:
- Проблем са "= &" (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10172)
- Ундецлеаред променљиве $ Куеристринг
- Решење за СМФ вбцхоп грешку (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нгс-бреак.хтмл)
- Дуг текстова да преведе са Мицрософт Превод АПИ
- База података грешке за Мицрософт Преводилац АПИ (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10513)