Ја деинсталира вБЕТ али код језик није уклоњен [ланг = к], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Ја деинсталира вБЕТ али код језик није уклоњен [ланг = к], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Сада деинсталирања вБЕТ неће чист ББцоде, имајте на уму да ће странице у страном језику остати на том језику, па сте изгубили корисницима након уклањања вБЕТ, штавише то ће бити веома тешко да се чита поруке непреведене стога - можда боље решење је да избришете ове поруке уопште.
Али ако желите само да избришете "[ланг = Кс", итд могу код вас робота-чишћење до краја недеље
Оно што ми треба за чишћење су УРЛ адресе ... УРЛ за теме које су постављене од неког ко је страни језик поставили у свом профилу и даље показују [лангтитле = к] [/ лангтитле] Како да поправим то?
Otarasio sam se [Lang = x], [/Lang], [noprevodi] itd, upotrebom VB cenzuriha. Mada mi je očajnički potrebna pomoć oko URL adresa...
Ево једног: .ккккк.цом/форум/ф23 / [лангтитле = ср] Инсигне-враи-оу-Фаук-[-лангтитле] -5565 /
Како да добијем смеће напоље и претвори га у:
хттп://ввв.ккккк.цом/форум/ф23/Динси...-оу-фаук-5565/
Последњи изменио vBET; 11-10-11 U 00:40. Разлог: ББКод цоррецтоин
Извини, али морам да налетети ове ...
Такође, преусмеравање сада некорисна везе у Гоогле индексу страних језика странице на мом форуму?
Последњи изменио norku; 05-10-11 U 21:11.
Као Радек писао - ми ћемо припремити за Вас робота (ПХП скрипт) који ће уклонити све сад, лангтитле и нотранслате ББЦоде. То ће бити учињено и ако вам у ове недеље.
Ако имате лангтитле у УРЛ то значи да лангтитле укључена је у Наслов теме. Једноставно промените назив теме и уклоните га. На местима која су важна и не може чекати молим само га промени ручно. На другим местима Сачекајте сценарио.
Хи,
Зашто не упозоравају људе да вБЕТ ББ код је не уклања када деинсталирате? Зашто не већ имате алат ако знате да се то догоди? Ценим помоћ, али ја некако бих да потпуно деинсталирам и не чекати недељу дана док Гоогле индексира нетачне УРЛ адресе ...
Шта је преусмеравање на / ДА, / Де, / теме итд ес којима Гоогле је већ индексиран?
Последњи изменио norku; 05-10-11 U 14:12.
Хи,
Одговор за кабину ваше питање је - зато што је заиста необично да деинсталирате вБЕТ када је заиста потребно и користе. Имали смо тражити такав алат једном раније, али корисник одлучио да остане са вБЕТ и само га подешен на одговарајући начин.
Такође, не можемо то урадили у деинсталацију код - деинсталирате не може бити потенцијално штетне. Шта вам је потребно ће захтевати резервну базу података у случају било каквих проблема.
Такође, имајте на уму да ако сте онемогућили вБЕТ онда ће Гоогле не индексних нетачне УРЛ адресе, јер се не приказују тако.
Већ индексирани - само стварају правила преусмеравање које ће преусмерити све оне захтеве назад оригиналне. Користите овај (молимо вас да тестира ове):
Dodajte katalog foruma. Ako imaљ problema samo nam daj svoja vBET pravila i poslaжemo te nazad. Ili drugim rečima-to su dva prva vBET pravila gde bi trebalo da uklonite вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $? 1 & преусмерен =Code:#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA] #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Правила реврите не раде. Кад год стара вБЕТ страна се зове она генерише 404.
Ја сам ВБ инсталиран у / форум
Хтаццесс. Је у публиц_хтмл
PHP Code:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Свака вест о ББ код алат за уклањање?
Последњи изменио norku; 06-10-11 U 09:59.
Директоријум форума додато у погрешном месту, користите овај:
Али то претпостављам да не буде у публиц_хтмл само у форуму директоријуму. Најбољи начин је - користите само правила која сте раније имали и модификовати те. Ако немате, онда ћемо морати наћи право један. Користите ово у форум директоријум на првом месту. Уколико желите да га користите у главном директоријуму, а затим проверите најпре без додатних / форумуCode:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA] #just comment to see whole 2nd rule
Последњи изменио vBET; 06-10-11 U 11:43.
Све је радио у реду са хтаццесс у / кад сам вБЕТ инсталиран. Да, покушао сам своје старе правила први, али они су игнорисани. Ја не могу да ваша правила да ради или / или форум /. Ја само могу да оставим ствари какве јесу и гледају Гоогле гомилају 404 после 404 у Вебмастер Тоолс, али ја бих радије чисту преусмеравање.
Желе да изгледају? Могу да вам АМ админ / ФТП приступ.
Последњи изменио norku; 06-10-11 U 13:32.