То не мора да буде овако, то је сада. Хвала за напомену. Ипак - не. То нема смисла. Имајте на уму да тражи спољне превод је више времена ствар у целој вБЕТ (и није до нас). Нема смисла да се луди хиљада захтева, када смо већ достићи границе. Ово би инцреасер време одзива, процесор потрошњу и меморијску потрошњу такође (више објекат креиран).

Открили смо да је Гоогле информације о злостављању вероватно ТОС нестаје после неког времена. Ми не знамо, али можда ако ћемо стално питају када смо већ блокирани, Гоогле може блокирати за више времена. Можда не, али и даље актуелна стратегија је много боље за перформансе. На крају имате кружне проверу. Ако неко није доступан је означена као недоступна, а други се користи. Ако други није доступан онда иста ствар се дешава. Ми само не проверите да је поново на располагању сваки захтев што нема смисла (то може бити на милионе упита пре него што ће бити на располагању), само једном на сат. А да ли ће то бити на располагању да ће ме тако означене ћемо вратити на жељени једну - и овде имате круг. Такође, тестирање сваки пут ће се ваши границе достигла брже или кошта више ако користите плаћене преводе (она још увек убраја у преводу).
Такође смо спремни да превише има друге провајдере. Када ћемо подржати више од 2 таква стратегија ће бити убица за ваш сервер. Замислите 5 позиве тестирање различитих провајдера и онда прави превод за сваки превод захтев. Но Тханкс фор иоур идеје Ми заиста ценимо корисника идеје, овај пут ћемо остати са стварним решењем.

Imajte u vidu da možete da promenite učestalost za proveru dostupnosti dobavljača usluga. Sada je jedan na sat, ali to možete da rekonfigurišete u Админ ЦП -> Сцхедулед Таскс -> Планирано Таск Манагер и поставите га на пример, за сваких 10 минута 0 баш као задатак РСС Постер Робот урадите то сада.