Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 14 од 14

Тема: Кружни проверу и пребацивање АПИ да би проток превода

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Да ли треба да се планирани задатак и један посебан провајдер искључен за сат у исто време?, Направио сам предлог овде кружни проверу и пребацивање АПИ да би проток превода, где можда можемо увек може да почне на врху нашег провајдера списак и да позива теста (као она коју пружају тестирање Гоогле-одговор и Мицрософт одговор) ако теста позив одговор је 200 или текст онда преводи користе ту провајдер, ако одговор није 200 или тест текст није преведен (користећи исте текст за сваки тест и регекс за проверу преведени текст) затим померите на следећи провајдер, сваки превод позив може да тада почне на врху листе и рад доле

Нема празна резултат би било добро, јер када имамо празну врати Тхатс како је и даље, већ сам имао много људи се жале да је ово случај у мом форуму.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

То не мора да буде овако, то је сада. Хвала за напомену. Ипак - не. То нема смисла. Имајте на уму да тражи спољне превод је више времена ствар у целој вБЕТ (и није до нас). Нема смисла да се луди хиљада захтева, када смо већ достићи границе. Ово би инцреасер време одзива, процесор потрошњу и меморијску потрошњу такође (више објекат креиран).

Открили смо да је Гоогле информације о злостављању вероватно ТОС нестаје после неког времена. Ми не знамо, али можда ако ћемо стално питају када смо већ блокирани, Гоогле може блокирати за више времена. Можда не, али и даље актуелна стратегија је много боље за перформансе. На крају имате кружне проверу. Ако неко није доступан је означена као недоступна, а други се користи. Ако други није доступан онда иста ствар се дешава. Ми само не проверите да је поново на располагању сваки захтев што нема смисла (то може бити на милионе упита пре него што ће бити на располагању), само једном на сат. А да ли ће то бити на располагању да ће ме тако означене ћемо вратити на жељени једну - и овде имате круг. Такође, тестирање сваки пут ће се ваши границе достигла брже или кошта више ако користите плаћене преводе (она још увек убраја у преводу).
    Такође смо спремни да превише има друге провајдере. Када ћемо подржати више од 2 таква стратегија ће бити убица за ваш сервер. Замислите 5 позиве тестирање различитих провајдера и онда прави превод за сваки превод захтев. Но Тханкс фор иоур идеје Ми заиста ценимо корисника идеје, овај пут ћемо остати са стварним решењем.

Imajte u vidu da možete da promenite učestalost za proveru dostupnosti dobavljača usluga. Sada je jedan na sat, ali to možete da rekonfigurišete u Админ ЦП -> Сцхедулед Таскс -> Планирано Таск Манагер и поставите га на пример, за сваких 10 минута 0 баш као задатак РСС Постер Робот урадите то сада.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Мало промена направљена - ми ћемо проверити доступност услуга не једном на сат, али на сваких 10 минута. Ако сте већ прешли на вБЕТ 3.5.1 пре ове поруке молимо вас да једноставно преузети пакет вБЕТ опет и отпремите поново да поднесе производ.

Промена је направљена, јер смо нашли на нашем стварном форуму који се често провајдер је недоступан за кратко време. Ми ћемо то истражити више да траже још побољшања.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Велики рад момци , Морам надоградити на ово, али ће преузети најновију закрпу и то користити, ја ћу створити нову тему за повратне информације о томе.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •