Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Приказ празну страницу ... 2.4.4 / 4.1.5 ВБ

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    хттп://харлеифорум.се
    Поруке
    36

Default Приказ празну страницу ... 2.4.4 / 4.1.5 ВБ

Моја страница је изненада празан на другим језицима. Догодило пре неколико дана (приметила неки други су исто око 29. септ.)

Сте поменули, инсталирајте цурл негде .. Шта је то?

Иста ствар у Гоогле Цхроме и Фирефок.

Цант порука сцреенсхот овде или урл али проверите моју форуму. хттп: / / харлеифорум.се
    Последњи изменио harleyforum.se; 02-10-11 U 16:22.

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    Поруке
    36

Такође, само трчите гооглетест.пхп ствар. Добио овај одговор:

Полазећи превод Тест Г АПИ-В1
    Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
    Тест грешка
    :

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Гоогле АПИ В1 је ускоро бити затворена, па су поставили нове границе, имајте на уму да је након 1-ог децембар вБЕТ бесплатне верзије 2.3.к, 2.4.к, који користе Гоогле слободно АПИ в1 неће радити.
    О вашем ИССУ, ваш нису блокирани од стране Гоогле-а, ваш статус одговор је ок, највероватније дођете своје границе. Молимо размотрити надоградите вбет најновијим плаћене верзије, него што би сте могли да користите Мицрософт и друге превођење АПИ и подесите свој пуни кеша! Сада проверите да ли је ваш кеш је омогућен, то би могло да помогне смањи захтеве

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    Поруке
    36

Ок, разумем. Колико је Гоогле В2 гонна кошта?

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    Поруке
    36

Ок све, само купио / прешли на "праву" верзију (4.4.2) и ради као шарм! (Софар .) Углавном користе Мицрософтс АПИ-ја.

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    Поруке
    36

Quote Оригиналли постед би harleyforum.se View Post
    Ок све, само купио / прешли на "праву" верзију (4.4.2) и ради као шарм! (Софар .) Углавном користе Мицрософтс АПИ-ја.
    .... Утврђење сат или тако, сада сам екацли имају исту грешку сам имао са бесплатну верзију

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Отворите нову тему у секцији за решавање проблема уколико се ради о плаћену верзију. Ако већ знате одговор (видела сам да си је писао у неком другом тхреад онда вас молимо да постоји необрађена упутства). Ако вам је потребна специфична информација - молимо Вас да отворите свој нит. Углавном - молимо вас да користите тестери штанд за Мицрософт и Гоогле. Је један од АПИ је доступна онда који на овај АПИ-ја. Ако не од оних онда можете да размислите о коришћењу Гоогле-В2 или сачекајте док не добила нове границе - на овај начин ћете попунити кеш дуже, али бесплатно. Ако не користите Гоогле-В1 је препоручује да искључите чистије кеш (не искључујте сам кеш - само аутоматско чишћење). За више информација, ако је потребно молим вас само отворите своју нит.

Највероватније само до своје границе у Мицрософт.

PS. Molimo vas da obratite pažnju na činjenicu da smo sada razmišljamo o novim rešenje koje će omogućiti da koriste redu za API vezom za lako - pa kada ćete postići u jedan API vezom za lako onda vBET će automatski prelazak na drugu. Za više informacija o ovome, molim vas pogledajte ovde: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10444

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •