Да добро, ја чекам најновије издање. Као по Мицхал смо да чекамо. Тако сам се заиста надам да ће бити ускоро, јер ја губи све више и више чланова сваки дан.
Да добро, ја чекам најновије издање. Као по Мицхал смо да чекамо. Тако сам се заиста надам да ће бити ускоро, јер ја губи све више и више чланова сваки дан.
Такође, имајте на уму да је у Гоогле Транслатион АПИ В2 можете да подесите ваше границе себе. Баш као Радек написао - Најновији вБЕТ верзија има решење за блокирани АПИ стране провајдера - ми се пребацили на други и ако су сви рокови су стигли затим вештачка преводилац показује оригинални текст. Претпостављамо да се ослободи јуче нову верзију, али због проблема са интернета је репрограмиран (знам да је тривијално, али је викенд, на путу и целофанску интернета не раде као требало да). Ове недеље ћемо објавити још једну верзију која исправља проблем са обележавање услуга као недоступан сувише често. Последња верзија марака као није доступна када је било грешка потиче из превода провајдера. Ово није потребно - ми смо открили да је Мицрософт Превод АПИ шаље другачије комуницира за питања као што су "сервер превише заузет", "тимеоут". За такве грешке не морамо узети у обзир да су границе до којих се долази. Дакле, следећи издање ће га поправити и размислите превод провајдер недоступан само за посебне поруке које јасно каже да се достигне ограничење.
Одговарајући сте питање о плаћеном Гоогле Транслатион АПИ в2. Молим те, само иди на Админ ЦП -> вБЕТ -> Транслатион провајдери и да ће тамо наћи опис како да започнете са Гоогле Транслатион АПИ В2 (постоји линк и објашњење како да се АПИ кључ). Имајте на уму да се плаћа в2 тако да можете да размислите да проверите лимите, можда уклониле неке језике, и игнорисати неке странице да би се јефтиније. Цене су контролисане од стране Гоогле, тако да не можемо да променимо.
Да ли вам треба више помоћи овде?![]()
Ја се само надам да ћу моћи да користе нову верзију са слободно АПИ! Ја немам проблем са одласком на плаћено, али гоогле је потребна кредитна картица за то, а ја живим и радим у Кини, и они не прихватају било какву кинеску кредитну картицу за плаћање. Тако сам пијан. Покушао сам да сазнам о Мицрософт плаћа АПИ, али није могао да сазнам где да се пријаве за то.
Наредне издања ће и даље подржавати Гоогле Транслатион АПИ в1 (колико постоји) и бесплатан Мицрософт Превод АПИ (колико постоји).
Ако имате питања у вези са исплатама за Мицрософт Превод АПИ питајте овде: мтцонт@мицрософт.цом
Према информацијама које смо добили од Мицрософта после 30. марта 2012 неко ће бити приморани да користе плаћене верзије Мицрософт Превод АПИ чак и ако ће користити само 2 милиона бесплатна знаке / месец. То значи да ће Мицрософт бити увек слободан за ову квоту. Ипак ће бити неопходно да користите Мицрософт Азуре Маркетплаце:
Да ли вам треба више помоћи овде?Оригиналли постед би Mail from Microsoft
![]()
Последњи изменио vBET; 19-10-11 U 21:18.
Хвала за инфо Мицхал. Дакле, људи без кредитних картица неће моћи да користе Гоогле или Мицрософт. Дакле вБЕТ ће бити од користи за мене. Ово је заиста најгори вести икада!
Нисам сигуран о Мицрософт платним методама сада. И наравно, ми немамо појма нема Гоогле ће додати нове методе плаћања - то је ван нашег утицаја. Молимо Вас да Гоогле за више начина плаћања.
Такође, према овим информацијама из једног од наших корисника: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...ид-мс-апи.хтмл
Мицрософт има претплату (не као што је Гоогле који терети у лету) - тако да би требало да буде на располагању за плаћање са многим методама. Ја разумем да Гоогле мора да буде дозвољено да се аутоматски пуни. Али Мицрософт има само претплату, тако да би требало да буде дозвољено да плати било који начин (у нападу). Молим те, само да проверим. Ми ћемо тамо након следећег издања вБЕТ 4.к. У овом тренутку ми не знамо детаље још.
Да ли вам треба више помоћи овде?![]()
Ја само надоградити на 4.4.4 и након 2 минута немам Превод провајдери доступни. Достигао лимит за Гоогле и Мицрософт. Провајдер од њих захтевају кредитну картицу да иде за плаћени АПИ, без обзира да ли идете за претплату или не. (Мицрософт) Сада вБЕТ није од користи за мене, а ја сам сигуран да су многи власници форум без кредитних картица, или да не могу да приуште плаћене преводе. Ово је ноћна мора!
Ако сте достигли границу онда само треба да сачекате док се поново доступна. Имајте на уму да Мицрософт има месечну и сату границу, па ако још није достигнете свој месечни лимит, онда ћете имати нове преводе ускоро (вБЕТ проверава сваких 10 минута ради провајдер је поново доступан).
Гоогле има сигурно друго ограничење (не знамо шта друго).
Имајте на уму да Мицрософт чак и после марта 2012 ће обезбедити АПИ бесплатно са месечним лимитом од 2 милиона карактера (Сада је 4). Немамо појма ће се смањи или не. У овом тренутку се зна да ће бити доступан бесплатан граница.
О ценама и начину плаћања - поново контактирати са преводилачким услуга - шта очекујете од нас да урадимо поводом тога ...? :/
Ми ћемо додати подршку за више АПИ када је то могуће. Ипак ми немамо никакав утицај на питању 3. провајдера партијских превођења. Молимо директних питања директно на местима где се они могу решити.
Последњи изменио vBET; 21-10-11 U 03:04.
Ја вас не кривим за овај Мицхал, ја знам да то није ваша кривица. Чињенице су само да нећу моћи да користе вБЕТ са слободним АПИ! Мој форум је сувише велика, па су границе у року од 30 секунди. Па шта добро ради то ме не? И ја сам већ контактирао превођења провајдере. Не постоји други начин да се плати. Дакле, опет, није твоја кривица, али то чини вБЕТ застарела за велике форумима (Ако немате кредитну картицу) И то је чињеница.О ценама и начину плаћања - поново контактирати са преводилачким услуга - шта очекујете од нас да урадимо поводом тога ...? :/
Ми ћемо додати подршку за више АПИ када је то могуће. Ипак ми немамо никакав утицај на питању 3. провајдера партијских превођења. Молимо директних питања директно на местима где се они могу решити.
Докле год можете молим те остани са вБЕТ - ми смо у потрази за друге преводилачке услуга, тржиште се мења све време ...
Такође - ако не користите Гоогле в1 више искључите чишћење кеш. Нека кеш напунити. Знам да имају велики форум, али под претпоставком да сте га кеширају можда ће бити бесплатна лимити довољно да покрије нове поруке. Такође можете да подесите вБЕТ да занемари неке странице које сматрате нису важне за превођење. На пример - РСС канали се мењају све време. Можда ћете одустати преводе на архиви ... Можда другим местима ...
Убрзо - саветујемо вам да размислите о томе како да се још увек користе вБЕТ са новим ограничењима поставио 3. провајдери партијским превођења. И опет - ми желимо да подржи више.
Да ли вам је потребна додатна помоћ овде? Или можемо поставити питање као решен?