Из неког разлога, од јуче сам те Рандом Постс који су само празне изнутра преведена кодова. Погледајте овде:
хттп://цреативк.нет/форумс/виндовс-7...тмл # пост410301
Ако измене поруку, оригинални језик је ту ипак.
Хвала.
Из неког разлога, од јуче сам те Рандом Постс који су само празне изнутра преведена кодова. Погледајте овде:
хттп://цреативк.нет/форумс/виндовс-7...тмл # пост410301
Ако измене поруку, оригинални језик је ту ипак.
Хвала.
изгледа као и свако доживљава исто питање: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...д-воркинг.хтмл
Тоурус какав АПИ користите, у другим пост, видео сам да тест Гоогле ради добро, па се може цоусед од стране других проблема, али прво да пажљиво прочитате ову тему: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл, И молимо Вас да мисле о омогућавању МС АПИ-ја превод, ако га нисте урадили још
Ја сам још увек користите бесплатну гоогле АПИ. Никад нисам имао никаквих проблема као раније.
Да, али сада када је слободан Гоогле АПИ-ја треба да буде затворена, нове, више строга ограничења су, молимо вас да прочитате овај чланак о достигнете ограничење хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10412, Молим вас да покренете тест (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728) Поново ставио резултате овде
Такође сте само пред проблемом, промена конфигурације, инсталирају нови модул или надоградите било који софтвер?
Последњи изменио r.dziadusz; 05-10-11 U 12:02.
Ја сам с времена на време добијају ову поруку од Гоогле-а:
Након консултација са њима, то је због лимита они сада примењују на слободном АПИ. Па, где да идем да се пријавим за плаћени верзију? И шта још треба да урадим да се то ради?Полазећи превод теста
Резултат тестирања: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Међу ухапшенима Услови коришћења услуге злоупотребе Молим погледајте хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
Тест грешка:
Веза време (мс): 598,891845703
Након преласка на Мицрософт АПИ сам ово, после само 5 минута користећи их!
Полазећи превод теста МС
Резултат тестирања: и »¿" ТранслатеАпиЕкцептион: аппИд је преко квоте: ИД = 3643.В2_Јсон.Транслате.20ФА7Е63 "
Тест грешка:
Веза време (мс): 7,14526367188
Прво:
У наш најновији хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10529 ми смо реализовали аутоматски превод промене!
Ако сте постизања што ограничава тако брзо, уверите се да ваш кеш су укључени:
админЦП -> вБЕТ Цацхе -> Датабасе Цацхе -> Употреба података цацхе: О
Кеш је одувек био укључен. Ово је сада велики катастрофа на мом форуму. Зато и Гоогле и Мицрософт имплементира границе, мој форум је потпуно неупотребљив у одређеним тренуцима. Ако ви не долазе до решења за ово, вБЕТ ће бити застарела.
Ми смо већ схватили решења, погледајте наш најновији пуштен.
Нови вБЕТ ће променити преводе аутоматски, а чак и ако дођете своје границе, она неће приказати празне странице - само унтранслатед.
Такође имајте на уму да не можете променити границе превод, који су постављени од стране преводилачке провајдера. Сваки дан смо у потрази за новим бесплатним АПИ превода