Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: Празан преводе.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Празан преводе.

Из неког разлога, од јуче сам те Рандом Постс који су само празне изнутра преведена кодова. Погледајте овде:

хттп://цреативк.нет/форумс/виндовс-7...тмл # пост410301

Ако измене поруку, оригинални језик је ту ипак.

Хвала.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    21

изгледа као и свако доживљава исто питање: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...д-воркинг.хтмл

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Тоурус какав АПИ користите, у другим пост, видео сам да тест Гоогле ради добро, па се може цоусед од стране других проблема, али прво да пажљиво прочитате ову тему: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл, И молимо Вас да мисле о омогућавању МС АПИ-ја превод, ако га нисте урадили још

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Ја сам још увек користите бесплатну гоогле АПИ. Никад нисам имао никаквих проблема као раније.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да, али сада када је слободан Гоогле АПИ-ја треба да буде затворена, нове, више строга ограничења су, молимо вас да прочитате овај чланак о достигнете ограничење хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10412, Молим вас да покренете тест (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728) Поново ставио резултате овде

Такође сте само пред проблемом, промена конфигурације, инсталирају нови модул или надоградите било који софтвер?
    Последњи изменио r.dziadusz; 05-10-11 U 12:02.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Ја сам с времена на време добијају ову поруку од Гоогле-а:

Полазећи превод теста
    Резултат тестирања: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Међу ухапшенима Услови коришћења услуге злоупотребе Молим погледајте хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 598,891845703
    Након консултација са њима, то је због лимита они сада примењују на слободном АПИ. Па, где да идем да се пријавим за плаћени верзију? И шта још треба да урадим да се то ради?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Након преласка на Мицрософт АПИ сам ово, после само 5 минута користећи их!

Полазећи превод теста МС
    Резултат тестирања: и »¿" ТранслатеАпиЕкцептион: аппИд је преко квоте: ИД = 3643.В2_Јсон.Транслате.20ФА7Е63 "
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 7,14526367188

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Прво:
    У наш најновији хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10529 ми смо реализовали аутоматски превод промене!
    Ако сте постизања што ограничава тако брзо, уверите се да ваш кеш су укључени:
    админЦП -> вБЕТ Цацхе -> Датабасе Цацхе -> Употреба података цацхе: О

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Кеш је одувек био укључен. Ово је сада велики катастрофа на мом форуму. Зато и Гоогле и Мицрософт имплементира границе, мој форум је потпуно неупотребљив у одређеним тренуцима. Ако ви не долазе до решења за ово, вБЕТ ће бити застарела.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ми смо већ схватили решења, погледајте наш најновији пуштен.
    Нови вБЕТ ће променити преводе аутоматски, а чак и ако дођете своје границе, она неће приказати празне странице - само унтранслатед.
    Такође имајте на уму да не можете променити границе превод, који су постављени од стране преводилачке провајдера. Сваки дан смо у потрази за новим бесплатним АПИ превода

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •