Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 24 од 24

Тема: Празан преводе.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Морао сам да се онемогући вБЕТ за сада. Цела моја форуму константно управо отишао у тајм-аута због превода који не може да се уради. Дакле, сада сам само чекам и надам можете пронаћи добро решење. Ја сам члан за живот мој пријатељу, и ја знам да ће наћи начин.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку смо тестирање новог превода АПИ (погледајте најаве). У сваком случају - ако текстова не може да се уради да не би требало да има никакве тимеоутс ... Нешто није у реду овде. Када превод не може да се уради, онда вБЕТ треба да означи провајдера као недоступне и проверите га на сваких 10 минута нема га је поново доступна. У међувремену, када нема провајдери су доступни само онда цацхед резултати су приказани. Дакле, било тимеоут није требало да се деси. Молимо отворити нову тему за свој проблем са тимеоутс и детаљима приступним АМ - ми ћемо проверити шта се дешава. Можда сте добили неку другачију поруку о грешци од провајдера и не окрену од стране вБЕТ - да би се објаснило зашто вБЕТ и даље покушава да користи провајдер. Можемо да проверимо само на месту.

Стварна решења већ решава проблем са постигнутих ограничења. Ако имате неки проблем може бити изазван неким буг. Морамо да проверимо да провери - молимо отворио нову тему и детаље приступа часова.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Омогућили сам најновију верзију ВБЕТ данас први пут поново. Могу ли да вас питам момци да се молимо води ме где да искључите чишћење кеш (Као по Мицхал је предлог у горе пост) Такодје које странице се не могу подесити да преведете, и како да се то уради?
    У овој фази ја користим само слободни АПИ из Мицрософта и Апертиум, али они се користе у као 2 минута. Дакле, за сада треба да пронађе начин да само преведе нове поруке. Ја сам такође покушава да разради начин да искористи Гоогле плаћа АПИ, тако надам кад морам да на место могу користити ВБЕТ да у потпуности поново. Хвала.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Фору искључивања госта кеша можете да подесите обе поставке:

- AdminCP> vBET Cache memorije -> Količina vremena da žive (TTL) -> Količina vremena da žive (TTL): 0
    - cache memorije podaci će trajati večno

- AdminCP> vBET Cache memorije -> Količina vremena da žive (TTL) ->Keš kliring strategiju: Онеспособљен

Можете да "не трансталинг" неке странице, попуњавањем опцију):
    АдминЦП -> вБЕТ Мајна -> Игноре УРЛ:

Такође, можете да користите: <- ВБЕТ_СНТА -> и <- вБЕТ_ЕНТА -> markica. Samo unutar to sadržaja koji ne želite da bude prevedena i uvinuti - to neće biti - možete easly pristup predlošci za AdminCP - > stilova & Predlošci

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •