Хи!
Имам неколико питања пре продаје ... Имам СМФ 4.0.8 форуму ... и ја сам интересантно да купи вБЕТ ...
1. Преведи са Гоогле Транслате АПИ-В1 у Мицрософт Преводилац АПИ-ја?
Моји форуму су у хрватски језик (веома сличан српском или босанском језику).
Гоогле Транслате подршку хрватски, српски и босански језик, али је Мицрософт Превод АПИ-ја НЕ подржавају било коју од овог језика ...
Могу ли да преведе мој форум са Гоогле Транслате АПИ-В1 од хрватски језик на енглески језик ... а онда преведе мој форум из енглески на све друге Мицрософт Преводилац АПИ-подржаних језика?
2. Ако то није могуће ... Могу ли то да урадим ручно из МиСКЛ базе података ... да преведе ДБ табеле података са енглеског на друге језике са МС Преведи АПИ ... Да ли је то могуће са вБЕТ?
Или ... са неким другим скрипту ... или ... на неки други начин да то урадите?
3. Гоогле Транслате АПИ-В2 је врло скуп услуга за мене (и вероватно за све оне који имају средње и велике форуму) .. ГТ_АПИ_в2 ... 1 М карактера = 20 $ ... ?!?!? ...
Имам у вб4 ДатаБасе ... само у табели "пост" ... у "пагетект" ... ЦХАР_ЛЕНГХТ ... 330 м карактера ...
СЕЛЕЦТ СУМ (ЦХАР_ЛЕНГТХ (пагетект))
ИЗ порука
У осталим ДБ табеле ... као сто "конац" ... наслов ... кључне речи ... столу "таг" ... столу "фраза" ... други ВБ плугин ...
Рецимо да је мој форум укупно 500 милиона знакова ... Гоогле Транслате АПИ в2 ... да преведе мој форум за само један други језик ... То ће ме то коштати ... (1 м = $ 20) ... 500 милиона = $ 10.000 долара
Ако сам превести мој форуму на ТОП 20 језика ... То ће ме то коштати ... 20 к 500 М = $ 200.000 долара
Ко ће платити толико новца за то? ... Ја знам ... Нећу!
Цонцлуссион: Гоогле мора да се промени то ... 1 М = мак карактера $ 1 долар
Да ли грешим?
4.. Да ли је могуће превести само неки форуми ... нису сви форум и све форуме?
Захваљујући одговора,
Упутство