Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 4 од 4 FirstПрви ... 234
Резултати 31 на 40 од 40

Тема: Главна питања превођења

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Прешли сам да бета покушати да решим проблеме, али изгледа да нисам све преводе из Мицрософт?

Ево Мицорсофт теста:

Ја сам дупло цхаецкед имам МС ИД тачно!
    Ваш превод Мицрософт АПИ ИД је тачна, ова врста грешке се појављује овде: МСДН-питање Молимо вас да прочитате га. Али, тест Гоогле изгледа добро. Такође ако ам налог приступили сам могао да траже било унутрашњи проблем
    Последњи изменио r.dziadusz; 03-10-11 U 08:45.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

видим, али сам увек користите Гоогле поставили и коришћење АПИ в2 па бих увек ударио граница? Такође сам ггогле АПИ в2 као откривање

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем вам да решите - нисте користите Мицрософт? Није никада није укључен, на вашем форуму? Имајте на уму да је Мицрософт имају месечни границе, тако да од вас до ваше границе морате да чекате до следећег временског периода. То није дневни лимит. Али, ако никада коришћен је Мицрософт пре него што онда не би требало да достигне ограничење. Молим вас разјасните - ви не користите сада или нисте га користити уопште.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Мајкл, Ја сам тренутно не користе Мицрософт-а, ја вБЕТ поставили да користе Гоогле Само, откривање Гоогле АПИ-ја В2, користите Гоогле АПИ-В2 пре тога сам користио В1, ради везе за Мицрософт сада производи превод али спорадично, ако сматрају да кажу да су месечне границе онда, наравно, своје границе не би требало још да се ресетује до 1. новембра.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имам своју границу карактера за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима изнад кад достигне тај лимит и не добијете резултате од Гоогле платио би без АПИ-ја онда почети да производи резултате?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Мајкл, Ја сам тренутно не користе Мицрософт-а, ја вБЕТ поставили да користе Гоогле Само, откривање Гоогле АПИ-ја В2, користите Гоогле АПИ-В2 пре тога сам користио В1, ради везе за Мицрософт сада производи превод али спорадично, ако сматрају да кажу да су месечне границе онда, наравно, своје границе не би требало још да се ресетује до 1. новембра.
    Ограничења нису на нашој страни, али на Мицрософт страни. Информације које постоји месечни лимит је преузет одавде: ИнвалидОператионЕкцептион: ИД = 3644.В2_Јсон.ТранслатеАрраи.2485281Ц
    Мрав сте у праву сам направио малу грешку - потпуне информације је:
    обим ограничења на бесплатно коришћење, на 4 милиона карактера месец дана и не више од 400К на сат
    Тако да су, такође, по сату границе. Жао за мале дезинформације - Требало би читати пажљивије. Да ли Мицрософт има неки други границе - молим вас затраже од компаније Мицрософт. У овом тренутку ја не знам о другим ограничењима. Ако сте добили поруку о грешци форму Мицрософт онда то значи да дођете до неке од њихових граница. Молимо Вас да контактирате са Мицрософт за детаљније информације - она их је који вам даје грешку за одговарајући захтев. Не могу да их објасне. То је 3рд парти. У случају погрешан тастер поруку о грешци се разликује оно што можете једноставно да проверите.

Такође, имајте на уму да то не мора да буде 1. новембра - ми не знамо детаље о томе када нова временски период је почео. Да ли је у току календарског месеца, или је збир последњих 30 дана, или на други начин ... Стварно немам појма како Мицрософт је управљати - молимо затраже од компаније Мицрософт да ли више детаља су потребни. У сваком случају, ако је форма у последњих 30 дана онда би вам дозволити сваког дана да направе нове захтеве (ако нисте користили цео лимит у једном дану).
    Последњи изменио vBET; 04-10-11 U 00:15.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имам своју границу карактера за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима изнад кад достигне тај лимит и не добијете резултате од Гоогле платио би без АПИ-ја онда почети да производи резултате?
    Но у овом тренутку вБЕТ пита за превод само једног провајдера (у зависности од ваше конфигурације форуму). Ако постоји грешка у одговору не пита другог провајдера. Можете да креирате нови захтев опција за ово ако мислите да је важно.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ок Мајкл, ја ћу почети захтев функцију, можете означити ову тему решен за мене јер више не служи у било које сврхе

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - обележен решен

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Полазећи превод теста МС
    Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.365033ЦА "
    Тест грешка:
    Повезивање време (мс): 237,756103516
    Покушао сам да истражи ову грешку више пажљиво, али је то немогуће.
    Морате да затраже од компаније Мицрософт себе, јер то би такође могло бити интерни Мицрософт проблем, ако сте сигурни да нисте до своје границе:
    Да би то урадили пишите е-маил на: мтцонт@мицрософт.цом
    Опишите свој проблем - грешка користи од теста
    Пошаљи Мицрософт Превод АПИ ИД - То је углавном начин на који то не могу сама
    Напишите обим превода шаљу у сервис знакова или МБ / сат и слова или мб / дан
    Последњи изменио r.dziadusz; 05-10-11 U 11:16.

Страна 4 од 4 FirstПрви ... 234

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •