Им деинсталирате, И цант користите више. То је отпад.
Им деинсталирате, И цант користите више. То је отпад.
Молимо Вас да поново размотри своју одлуку, ми радимо на томе
Немам избора, не може да функционише.
Чак и када преведена, ако имам 10 нових тема дневно то је око 9 милиона карактера месечно.
Дакле, МС никада неће носити. То не може ни радити за мале форуме.
Велики форума је немогуће радити.
Шта радите? Зашто би требало да чекам?
Сваки дан се трудимо да се побољша систем превођења и серацх за друге преводе АПИ, але за многе корисник овог ограничења су енаугх, да ли сте прочитали / користите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл
Изгледа као што је Гоогле такође ограничавају свакодневно позива на трансалтионс у В1!, Ово је веома тужно, ако морам да уклоните ову мод онда ћу имати много хиљада постова да ћу имати да измените.
Ево примера једне од мојих страница није преведена: хттп://целлпхонефорумс.нет/рим- *****... т335709-а.хтмл
Едит: Мислим да постоји филтер на сајт за 'Б лацкберри "(без размака)?
To nije greška vBet molim vas da pročitate moju poruku u throubleshooting subforum: КЛИКНИ! где такође учествовати у, или отворите нову тему за друге питање је.
Овај проблем је око граница, али вБет себи нема утицаја на њега
@ Змија: Имаш 403 грешка, ово је пропабли цоусед не због превише дуге поруке - (не ову грешку), али због многих захтева у секунди, покушајте да ову Хинт:
Прво, проверите да ли сте и даље блокиран од стране Гоогле-а, ако јесте -хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728, Након што ваша веза је отворен:
покушати повећати ову вредност, и проверите да ли Гоогле ће вам блокирати поновоадминцп -> вбет -> превод опције -> Одлагање превода
НАПОМЕНА: не користите за велику вредност јер ће успорити перформансе
Иве деинсталиран, овај мод нема будућност, молимо Вас одговорите ми нит деинсталацију проблема.