Да ли МС опција ради за вас тавенгер5?
Да ли МС опција ради за вас тавенгер5?
Такође, исто се десило и мени када сам омогућен МС Преведи. Сервер није успостављање везе и време напоље.
Његова губљење времена у сваком случају, МС граница је 4м карактера месеца.
Када је омогућен В2 Гоогле сам 4м карактера у око 15 минута.
Чак и ако сам желео да плати 1000 долара за 50 карактера (мак месечно) од Гоогле-а, ИД их користе у данима.
Овај МО је мртав, осим ако ВБЕТ може наћи бесплатан начин за то да се настави.
Не постоји ограничење од 50 ЦАЛ лиценци минуту Фромс, МС, такође, сада ако не користите Гоогле АПИ В1 нема кеш време да се живи рок.
О ваш проблем, опишите га, ви укључите Мицрософт АПИ, и то није успело, молимо вас да проверите да ли сте правилно подесити вбет, а ако сте сигурни о томе молим вас АМ Ваш приступ вашем серверу / админцо, могао сам да провери га на место
Предлажем вам да овде прочитате:
Превод коришћење АПИ-ја граница (Ајакс)
4м карактера месец / 400К сат није довољно.
Објаснио сам мој проблем, као што је тавенгер5 ко има исти проблем.
Када могу да омогућим МС опцију, добијам 500 сервера о грешци када превести страницу у прегледачу.
Не морам да АМ мој сервер детаље, ако је превише питање би требало да покаже на тесту форуму.
Без обзира, његова губљење времена, овај мод не могу сада радити је Гоогле ће платити.
Нико не може да приушти да плати $ 1000'са месеца, а слободно опције на ниске лимите.
Исише али то је мртва, осим ако можете да пронађете решење, боље од садашњих.
Травел Фанс
Последњи изменио Snake; 24-10-12 U 20:36.
Да сам га прочитао и јасно је да постоји каже да не постоји ограничење од 50 ЦАЛ лиценци П / М, такође 500 грешке питање није појавио на мом тесту форуму.
Али, молим вас, покушајте ово решење: наћи уколико постоји у вашем форуму корен тај фолдер
вбет_транслатион_оптионс
Последњи изменио r.dziadusz; 29-09-11 U 10:53.
4м карактера месец / 400К сат - је оно што сам и рекао.
Да израчунам 10.000 нит форуму има око 450 милиона карактера.
Тако да би 112 месеци преко МС или кошта $ 9000 преко Гоогле в2.
Мислите да је ово у реду?
****************************-
Изгледао сам за директоријум. Не постоји у роот или / блог /
Последњи изменио Snake; 29-09-11 U 10:57.
Да, ми радимо како да се реши проблем границе, такође кеширани подаци ће смањити количину превода.
Али, грешка 500 проблем, молимо вас да пажљиво прочитате овај чланак: Вбет 3.5 реласе
И обратите пажњу да је неопходно да поставите вбет_транслатион_оптионс на вашем форуму корен, чланице без да то неће радила, и да ће бити много недостаје јесте превода
Наравно, кеширане податке ће смањити преводе.
АЛИ 10.000 нит форуму ће се 100 + месеци да у потпуности кеш.
То је преко 8 година!
ЛОЛ.
Као што сам рекао радимо на идејама које би могле помоћи нам да побољшамо наш производ сваког дана, Да ли је проблем и даље постоји?