Када користите Мицрософт преведе странице добију 500 интерна грешка сервера!
Када користите Мицрософт преведе странице добију 500 интерна грешка сервера!
Последњи изменио Snake; 28-09-11 U 16:56.
Ово је хитан. Гоогле ме је данас блокирано.
Ја могу приуштити да плате за в2.
А када ми је потребно Мицрософт опција је доеснт ворк.
Мој странице су сви преводи празан са Гоогле В1.
Треба ми ово стално АСАП молим те!
Добијам 500 Интернал Сервер грешке при превођењу страница са мирцософт!
Да ли Гоогле вам блок?, Ја имам сличан проблем да су неки нит наслова несталих и преведени текст је празан, али ако променим на различитим језицима Наслов теме ... итд се појављују
Изгледа да јесу, али ја реценли освежава цео мој ДБ-а, тако Иве је што много више позива него што је уобичајено.
Њен вероватно 24хр блок, али и даље доеснт помоћи система Мицрософт опција доеснт ворк.
Ја гледам на то МО умире, МС опција је ограничен и Гоогле је далеко узимање услуге.
Да, ако делови недостају, ти си блокиран.
Хмммм, 24 сата блок, питам се да ли Тхатс случај са мном као сада забрањене Баиду паук има око 350 на мом сајту на кога време (изграђена мод да бисте добили ослободити од њих), да ли они блокирају један језика или све преводе ?
Постоји ће бити плаћени превод сервис који је подржан у најновију верзију вБЕТ.
Ако забрана паука страница никада неће бити индексирани, победивши тачку.
ЛОЛ, покушао сам плаћен, користио сам 1 милион знакова у 10минс @ $ 20
Ако желите да почну да плаћају $ 1000 за саобраћај тада своје решење претпостављам.
Последњи изменио Snake; 28-09-11 U 17:58.
Одг: пауци, ја разумем то, али Баиду паука донети мало промета, али стварно срање широм своје ресурсе, тако да сам сада забрану већина Кинеза и осталих глупости паука:
Баиду
Ичиро Мобилни
Сосо
Согоу
Псбот
Иандек (руски Иахоо)
Иети
спинн3р
.... ја могу да идем на
Па ако не вратимо овим посебним преводе ћу да идем, али мој платио превода .. итд већ чине скоро 12 милиона УРЛ-ова и доста мојих страница су много садржаја тако да могу да ме виде одлагање подршку за остатак света у мојој форумима, који се прави штета. Ја само очистили своје кеш меморије (гост и базе података) и добио 9ГБ простора назад!
Па, освежени мој кеш који је 6ГБ, верујте ми, с тим многи УРЛ адреса које могу приуштити В2 АПИ-ја, хиљаде.
Одг се паук, страна добија само једном преведен, па да ли то ради или Баиду корисник или Гоогле не даје никакве разлике.
Тако блокирања паука, је бесмислено.
Надам се да МС АПИ функционише, али Иве урадили нешто за читање и ограничен на 50 позива минут, који сам високо сумње је довољно да подржи већину форумима.
Травел Фанс
Последњи изменио Snake; 24-10-12 U 20:36.
50 позива у минути? Бог те, то вероватно значи да за преосталих 59,99 секунди мој форум неће добити било превода! , Које су њихове правила о кеширање превода, да ли знате?, Не би било тако лоше ако се може да преводе, то значи успоравање трнслатионс за неколико месеци, али евентуално ће надокнадити!
Имам сличан проблем са преводима на енглески (подразумевано) не ради. Ако бих се пребаците на В2 то ради за другу, а онда на следећој страници оптерећење не. Нешто се са Гоогле Транслате.