Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Врло чудно питање

Default Врло чудно питање

Док сам имао неке оптерећења сервера на сервер, изненада добијам упозорење од ВБ да имам непотпуне профил поља да попуне. који звук заиста чудно, јер ја донт имати било поља, јер све су већ попуњена.

идем у Усер ЦП а видим да је оно што је стављен у мом "о мени" је промењено у италијанском језику. У почетку сам мислио да сам хакован, или нешто, мој домаћин испитан, али није сазнали, а касније сам проверио шта је то реч на италијанском значи и да је преведена термин онога што сам већ имао у свом профилу.

Ово је веома чудно, јер се чини да некако је узрок вбет. Не знам зашто и ја стварно сам узнемиравати да сазнате да такве ствари имају превише утицала друге податке. највише чудна ствар је да су сам базу података кеш искључен.

било идеје вхатс гоинг он?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

вБЕТ не би требало мењати ваше податке. вБЕТ не преводити информације које долази поштом. Можда сте починили преведене информације - у том случају да шаљу такве податке на сервер и вБЕТ не мењају информација ПОСТ, тако да је отишао са ДБ. Ово је само хипотеза. И недељу хипотеза, јер вБЕТ не преведе вредности унутар поља за унос ... Дакле, заиста једини разлог ја сада гледам на то да је те податке послати на сервер.

У овом тренутку нисам сигуран да сам вас добро разумела. Зато молим вас дајте тачне информације:
    - На којој страни видиш ли ово подаци (УРЛ)
    - Шта је имена поља
    - Можете репродуковати проблем?

Ми ћемо га проверити када ћемо бити сигурни шта треба да провери

УсерПрофиле поље "о мени", ово је измењен. Имао сам нешто написао ту, онда из неког разлога сам добио упозорење да сам непотпуне профил поља, иако су сви били пуни. Онда идем да видим и видим да на овом профилу области "о мени", улаз је на италијанском: /

Такође сам видео да неки који нису енглески знакове где промењен ?????????? на пример, у мета десцриптион: /

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - ви сте у могућности да га репродукује? Да ли добро разумео да морам да измените профил на преведена страна и провоцирају грешке облику, и након тога ће бити преведено? Да? Молим вас дајте ми у тачкама шта да радим - ми ћемо радити да се репродукује на нашем тесту блог и исправи је
    Последњи изменио vBET; 25-09-11 U 22:21.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tsak76 View Post
    Такође сам видео да неки који нису енглески знакове где промењен ?????????? на пример, у мета десцриптион: /
    Да ли је то је исти проблем - едитовање профила, или нешто друго? За нове емисије отворите нову тему и дају више информација

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Покушао сам да репродукује овом питању у нашем тесту форуму уређивањем / чување / превођење података у "о мени", али нисам био у стању да то уради. Жао ми је морам да имају више савета

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Без одговора, сматрају решити, ако имате било какво питање о овој теми молим вас питам, ја ћу га поново отворити за све друге проблеме отворите нову тему

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •