Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 20

Тема: Погрешно кодирање у РСС

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Default Погрешно кодирање у РСС

Имам форум са неким теме да тамо где је првобитно енглески. Онда неки од првих пост је преведена. ФКС. наслов ознаке су уклоњене, а наслов преведен на изворном језику:

Овако: хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/сховтхреад.пхп?т=13761

Сада РСС Феед садржи такве поруке су врло забрљао за изворном језику: хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/ектерна...2&форумидс=205

Кодирање УТФ-8 уместо ИСО - тако ӕøа нису коректно приказани коректно + неки текст који би требало да буде преведена на храни није преведен и тако даље (алатке за вебмастере неће прихватити храну због грешке).

За друге језике тако хране је само празна: хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/ес/екте...2&форумидс=205

Феедс за форуме које не садрже такве поруке су нормални: хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/ектерна...С2&форумидс=22

ПС Измените поруку и налепите везе, јер нисте усмерени на исправан линк кликом на линк.
    Последњи изменио krisp; 19-12-09 U 10:07.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за ноту - ми ћемо исправити. Како ја видим у оквиру Фирефок-питање је само са неким знацима. Ми ћемо истражити шта је тим знаковима тако посебан. Да ли је ово дешава само на РСС? Да ли на прави страници можете видети нормалан текст?

Такође можете погледати вашу везу 2. под Фирефок и покушати да презиру оно што се променило знаци да? - То би требало да буде много лакше за вас, јер је на вашем језику.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Прави странице су нормални и нормално су индексирани у Гоогле. Можете покушати и покренути хране у Екплореру. Тада ћете видети у извор (виев соурце за страна) ¼ О А изгледа да се промени на кинески или јапански карактера.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала. Још један пита - може ли ми дати неке стварне казна која ће обухватити тих знакова? Ја ћу га користити на нашем тестирању форуму да репродукује проблем и исправити грешку

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Да: "Јаг хар кøбт адскиллиге бøгер ом мӕндс режим ја ар" (Ја сам купио неколико књига о Муски моди ове године)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Исправи - ће бити укључене у 3.3.0

Тестирано у ИЕ, Мозилла и Опера (сваки показује другачије РСС канале).

Такође, РСС неће користити шаблоне за преведени текст - то ће бити брже и без непотребног кода (слике и коверта)
    Последњи изменио vBET; 16-01-10 U 17:31.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Нешто страге се дешава:

1. Изворни језик хране не ради у ИЕ и операх + показује чудне карактере на ФФ: хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/ектернал.пхп?типе=РСС - Изгледа да је кодирање УТФ-8 уместо ИСО

2. Језик храни показују нормалне хттп://ввв.тхегаме-онлине.дк/св/ектернал.пхп?типе=РСС2 ... али ...

3. Сви изводи из 18'тх - изводи не показују поруке из 19 'и напред .. цант фигура последњи један од сада - спољне податке провајдер постављен за ажурирање сваки минут и показује Бацк 2 дана + 500 теме.
    Последњи изменио krisp; 19-01-10 U 02:24.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Изгледа вБет хране не ажурирају ни?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ок сам поново отвори ову тему. Ми ћемо проверити све то и тачно. Жао невоље.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Чудно - све моје изводи савршено раде сада и ажурирани. Такође, оригинални проблем у овој теми са мешавином језика ознака и без ознаке у порукама су такође више не представља проблем. Такође, могу да видим вбет хране сада ради.

Питам се зашто је то било питање јуче - можда зато што језик кеш столовима где празан? Али вбетс кеш није празан такође?

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •