Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: Само проблеме са страна форматирање за чланове

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default Само проблеме са страна форматирање за чланове

Мој сајт је 100% преведен за госте, али када су припадници пријавите и прегледајте странице захтевају неке "екстра" превод јер више текста на странама.

То је прилично нормално осим када погледате страницу као члан морате да освежите (Ф5) страници 2-3 времена пре него све приказује исправно.

Додали сам неке слике да објасним.

хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/вбетеррор.гиф
    Последњи изменио Snake; 12-09-11 U 19:58.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Проблем се чини у преводу АПИ, јер једном преведеном тексту се чува у кеш, тако да може да се правилно користи, али је "екстра" превод треба да повежете са Гоогле / Мицрософт АПИ.
    Користите Гоогле или Мицрософт АПИ за превод?
    Ако Мицрософт, молимо проверите да ли је Мицрософт АПИ ИД је тачно, ако Гоогле молимо Вас да прочитате овај чланак: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1729
    Такође, проблем може бити у вашем серверу, молимо Вас да сазна, да ли постоји излаз блокиран вези

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Слажем се, изгледа АПИ је заустављен и да је потребно 2-3 иде да би је превод.

Им помоћу Гоогле АПИ, лоше прочитати ФАК и извештај, хвала.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ок тако да сам не блокира Гоогле, само изгледа да су ограничавајући количину куерис у једном потезу.

Како да поправим ово?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Ок тако да сам не блокира Гоогле, само изгледа да су ограничавајући количину куерис у једном потезу.

Како да поправим ово?
    Као и Радек написао можете користити Мицрософт АПИ-ја. Имајте на уму да Гоогле ставља лимите на Превод АПИ-В1 да се припреме корисника за затварање у децембру. Дакле, можете да пређете на плаћени на (знам да не желим да са других пост).

Такође, постоји друго решење! Открили смо пре извесног времена да ако превише захтеви за превођење ће Гоогле пречесто онда Гоогле не даје времена казни. Као што сада видимо је и служба порицање казна, али ... Имамо посебну параметар за ово! Молимо идите на Admin CP -> - vBET> Prevod provajdera servisa и подесите Кашњење између превода. Ово ће додати дефинисано време одлагања од захтеви за превођење, тако да ако разлог је превише захтева у кратком временском периоду, онда ће бити решен. Имајте на уму да чак и са овим закашњењем постављен да имате преводе брже! Баш као што сам написао Гоогле може дати казне време, тако да чекају мало на серверској страни да би читав превод брже

Такође, ако се појави да је Гоогле ограничене максималном дужином од једног упита, или максимум сегментима у једном упиту, онда је довољно поставити ниже вредности за константе у класи вБЕТ_Транслатор_Гоогле (Види фајл / инцлудес / вбентеррпсиетранслатор_цласс_транслатор.пхп)

Реците да вам је потребна помоћ у овој области, или проблем је решен.
    Последњи изменио vBET; 16-09-11 U 21:27.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ако нису блокирани од стране Гоогле-а и ваше излаз конекцију нису блокирани и не постоји преусмеравање проблема. Можда бисте могли да покушате да користите Мицрософт АПИ и онда ћеш видети да ли постоји било какав импровментс.
    Такође будите свесни да, ускоро, да ће морати да плати за коришћење Гоогле АПИ-ја.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Читаш ми друге поруке погрешан желим да користе плаћене.

Дакле, како то да урадим? Молимо Вас да одговорите на моје друге нит правилно!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Извините. Направио сам грешку (само проверени дискусије хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост9965 - То је форма другог корисника - Корисничко име и почиње са С .) Нема потребе да вришти - ја ће ићи на све теме које још увек чекају на одговор. Можете ми дати тачан УРЛ адресе овде ако желите Ја сам провере једно по једно поруке из последњих 2-3 дана - мој лаптоп је срушио и Раде је брига о форуму.

Уколико желите да користите Гоогле АПИ-ја Превод В2 - само инсталирати најновије издање од вБЕТ4.к, идите на Админ ЦП -> вБЕТ -> Транслатион провајдери и подесите опције на одговарајући начин. Ту ћете наћи цео опис са одговарајућим везама како да се Гоогле-АПИ кључ и тако даље.

vBET 3.x će ga podržati uskoro (najverovatnije bi već ako ne i pad mog laptopa). Zakazali smo puštanje za ovaj mesec. Imamo malo kašnjenja zbog problema sa hardverom, ali bi ipak novo vBET3.x izdanje trebalo da bude dostupno krajem ovog meseca

Реците да вам је потребна помоћ са проблем који је описан у овој теми

ПС. Само сетио да је ово 3.к под-форуму. Ми ћемо пружити Гоогле преводилац В2 подржава ускоро у вБЕТ3.к - то је фаза тестирања сада. Код промене су већ урадили.
    Последњи изменио vBET; 16-09-11 U 21:42.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Знам да је ово вб3 форума, ИМ ради вб3 то зашто сам овде пост

Када ће вб3 подршку апив2?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10086

Био сам уређивање моја последња порука када пошаљете ваш одговор - па проверите постоји на линк изнад. Жао проблема - Недостаје ми да је то 3.к под-форум на почетку - моја кривица: П

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •