Лични поруку Пошаљи
Лични поруку Пошаљи
Ћу само прочитати целу ствар и дати вам подршку у неколико минута.
његов решити
Извини али нисам у стању да одреди шта је проблем. Ево неколико ствари које је започео и ову тему је у хаосу већ ... Отворите нову тему за свако и даље постоје питања и копију поруке одавде (само копирање, паста). Жао проблема - Раде није знао наше политике управљања - једно питање за једну нит, тако да је наша кривица, али ипак морамо да их обришете у супротном ће бити најгоре. Сада имам утисак као сваки пост је нешто друго (404, вБадванцед, грчка слова у УРЛ, вБСЕО грешку), а ја не могу одредити статус било које питање. Стварно - Не знам какву помоћ ти сада треба ...
Ову тему у наслову има 404 грешке и како ја разумем да је реши. Ако и даље имате проблем 404 напишите овде ако га не реси - молим вас потврдите. За остала питања - отворите друге теме (1 Тема по броју). Имам нови хардвер сада (имао сам преносиви рачунар судар, тако Раде је био сам на форуму последњих дана), тако да ћу моћи да вам помогне да брзо овог пута. Само немојте оно што сам тражио - отварање нових тема за свако питање, тако да ћемо моћи да га управљају и врати уколико је потребно (као сада) да целу историју проблем.
рекао сам своје решен. другу подршку сам му дао приступ на тест форуму и решио га. р.дзиадусз треба да обележен је решен.
Велика - хвала за потврду Ја сам га обележавање сада. У случају других / будућим питањима - отворите нову тему за сваки