Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Покретање гост кеш од ЦДН?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Покретање гост кеш од ЦДН?

Приметио сам да буквално постоје милиони фајлова се стварају у кешу гост фајл. Питао сам се да ли би вредело служе ове датотеке искључивање ЦДН да сачувате мало протока на веб серверу. Би ли бити лак начин да се то уради?

Ја тренутно користим МАКС-ЦДН кофу. Не треба да отпремите фајлове гост кеш у ЦДН, пошто је огледало, али то би екстра лепа особина да уместо само пресликавања све.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да гост кеш служи пуне кеширани фајлови само корисницима који нису пријављени Дакле, пре него што датотеке је први стримују морамо да препознамо да ли је корисник пријављен у реалном систему. Такође је потребно да се уверите да су сви генерисани фајлови који долазе у још једну. Имајте на уму да за важне странице подразумевани временски интервал кеш за живот је само 1 сат. А у случају ако признају да неке странице су кеширани онда морате да тамо преусмери на неки интерни начин (не може бити урађено претраживача, Гоогле ће у супротном полудети) уместо стриминг из реалних форуму. тако да може бити неких проблема. Посебно да вБЕТ препознаје не Кеш меморија је стварно по типу фајла метаподацима, тако да се претпоставља да фајл постоји на локалном систему датотека одмах (још увек може бити празан фајл само да метаподаци).

Не знам детаље ЦДН - може да вам пружи линк на страницу са додатним информацијама о томе? У овом тренутку немам еноугхт знање рећи тачно како да то урадите.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим ово је за статички садржај. Гост кеш није статична:
    1. Користи се само за госте
    2. Се освежава га врло често (по дефаулту једном на сат)

Предлажем да питам питање МакЦДН о границама и могућност да га користи у том случају.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Њихова услуга се може користити као фајл депозитара, механизам има само бити тамо да се уплоад и довнлоад од њихових "дриве". Нешто као што су Амазон С3 може бити боља опција за ово, јер мора да не мора да буде дистрибуиран на различите сервере. Мислим да је главна ствар је да је гост кеш заузима толико простора на мом серверу који је све скупље за прављење резервних копија све. Само руски именик 23ГБ пре него што сам га чисти.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Можете да изоставите директоријум кеша током резервне копије или онемогућите Гост кеш за неке странице. Нешто за нешто - користите више хард диск (који је јефтин) и захваљујући коме мање меморије и ЦПУ-а. Гост кеш кеш Фулл ХТМЛ излаз - то је разлог зашто је скупљи у хард диску, и то је разлог зашто је толико велика за ваше процесора и меморије.

О томе складиштења у спољним сервером - ми то не подржавају у овом тренутку. Ми можемо да помогнемо дајући савете о томе како то ради сада и где да тражи, ако желите да урадите модификације.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Мислим да је главни разлог за који желе да складишти ствари на ЦДН је брзина (сервер ће бити ближе корисника), а када су датотеке сачуване као да у мом систему датотека они иду у резервне уређаје, који могу да скупе, нарочито када сте складиштење свирки фајлова који не морате да се резервне копије.
    Последњи изменио tavenger5; 22-09-11 U 23:11.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

ФИИ пре него што сам почео брисања кеша фасцикле мој вбет_гуестцацхе именик преко 280г. То је доста простора за једну апликацију да се заузимају. Да не помињемо имам само 10 превода омогућена.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •