Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Не можете писати коментаре на ЦМС чланака

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Не можете писати коментаре на ЦМС чланака

То је било пријављено раније овде, али нову тему изгледа да је у реду:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...слатинг-2.хтмл

Имам овај проблем опет тамо где не дозвољава слање коментара са ЦМС-чланака. У Фирефок-грешка конзоле, показује ову поруку када покушавате да оставите коментар:

доцумент.гетЕлементБиИд ("вбет_аддббцодес") је нулл

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

У овом тренутку није подржан. Ми ћемо радити за подршку [Ланг] и за ЦМС чланака. Претпостављам да је било неких питања, пре и оставили смо га као није потребан, али ћу га проверити поново и види шта се тамо дешава.
    Мицхаł (вБЕТ) је на одмору сада и он ће бити у понедељак. Ја ћу покушати да нађу решење за вас.

ПС И само тестиран ЦМС чланак са сад ББКод додао ручно и то преводи у реду. Молимо Вас да тестирање чланак са сад и лангтитле ББКод додао ручно и проверите како се понаша. Можда кад сте већ променили постојеће чланак је преузет из СМФ цацхе-а и промена није била призната.

Ово се не ради о ЦМС-превођења чланака. Коментари на ЦМС чланака не може бити објављена на све, чак и када су у нашем језику сајту подразумевани.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

можете да налепите било коју УРЛ адресу на ову страницу када могу да га тестирати?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ок сам морао да га провери неколико пута, али сам био у стању да репродукује. Ово је вБЕТ грешка. Ако је корисник подесио свој подразумевани језик осим форума језика, онда вБЕТ додаје додатне опције за уредника. Овде смо заборавили да провери ово стање и увек се додају и неке Јава Сцрипт, чак и ако опција није додао - то је узрок проблема.

За брзо поправити молим:
    1. Иди на Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер
    2. Пронађи додатак под називом: рукујте подразумевани језик за ЦМС чланак коментаре
    3. Уређивање је - наћи:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4.. Заменити:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    То је тестиран и биће укључени у следећем издању. Молимо потврдите да је помоћ.

Да поправи радили одлично и сада могу да коментаришем ЦМС чланака поново. Одличан посао у проналажењу овог проблема!

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Били смо срећни да вам помогнемо, за било које друго питање да сте више него добродошли да питате.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •