Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Ауто вратити на енглески Ако енглески језик профила

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Ауто вратити на енглески Ако енглески језик профила

Већ сам сакрити заставе енглески корисника преко шаблона уређаја, али сада бих желео да искористим ову на следећи ниво, као што говори енглески корисницима у другим земљама, који су свом веб претраживачу језик постављен на страном језику, али земљиште на преведен страницама нашем сајту при претраживању са Гоогле желите да аутоматски прегледате енглеском језику, а не преведене верзије.

Да би се ово сам написао следећи код.

Међутим, како нисам упознати са унутрашње функционисање вБЕТ, не знам где да га место или како да га заврши. Можете ли молим вас да ми помогне са овим?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Који плугин / слика би ово урадили идите у?
    -Шта бих ставио уместо 'врати језика на енглески?

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку корисник треба да буде аутоматски преусмерен на то је подразумевани језик од стране вБЕТ. Проверите га и ако не ради, онда нека нам - ми ћемо потез ову тему извештаја о грешкама. Имајте на уму да колачићи морају бити омогућен за ову рад (пре пријавите се нема информације о кориснику, па смо поставили живота колачић и када корисник долази са истог претраживача је преусмерен и пре логин) и то ће се десити само на почетку сесија (иначе корисник неће моћи да промените језик ручно).
    Последњи изменио vBET; 15-12-09 U 23:51.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

На почетку седнице, да, језик се мења.

Међутим, рецимо да сам на форуму и мој подразумевани језик је енглески.

Претпостављам да је мој језик претраживача је пољски, а када сам гооглед термин, мој сајт је дошао као резултат. Када кликне, одведен сам мисите.цом / форум / ПЛ / тхреад.хтмл. За моје потребе, желим да корисник аутоматски бити преусмерени на мисите.цом / форум / тхреад.хтмл ако је њихов језик профил је енглески.

У супротном, људи ван САД који течно говори енглески може бити однет на преведене верзије овог сајта, и, наравно, ауто-превод је горе него верзија на енглеском за њих.

Дакле, ако је могуће, молим вас понудити неке савете са мојим горе код? Ја бих веома ценимо помоћ. Хвала пуно унапред!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем вашу сценарија, али је веома ретка. Ако је неко већ на вашој локацији зашто би га Гоогле-у? Када неко није и Гоогле га, онда нова сесија се креира тако да ће бити преусмерени.

Разлог зашто смо још увек чине дискусија (засто ми не прихватамо то још увек) је зато што кад смо направили измене онако како желите, онда корисник неће бити у стању уопште да промени превод текста - јер ће увек бити преусмерен на његов подразумевани језик, чак и ако је неко кликните заставу. Зато смо направили ову преусмеравање тек на почетку - јер након тога кориснику дозвољено да иде где год хоће и да се сваки превод жели.

Да ли је заиста како желите да се понаша ваш форум. И да ли сценарио који сте дали је могуће у стварности. Јер у 99,99999% слуцајева це радити као што желите - ако неки корисник ће ићи да вам спољни линк и већ имају рачун са постављеним подразумевани језик, онда ће он бити преусмерен колико желите. А ако је већ тада отворио вашег форума:
    - 1. - зашто би он тамо са другог места ако је већ тамо?
    - 2. - чак и у таквим неуобичајено случају да само да кликнете заставу, јер он зна ваш форум и зна шта се дешава.

Молим вас размислите о овом. Не желимо да наша захтев као званична промена због аргумената изнад. Али, ако и даље заиста мислите да је добра идеја за вас ми ћемо вам дати неке решење за вБЕТ 3.2.к (у 3.3.0 променили смо место редирекције и такође је боље за перформансе).

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Молим вас, ми пружи решење.

Иако ваша тачке су сасвим валидна, и тај сценарио је у ствари са којима се суочавају корисника и пријавио да ме види овде: ПентакФорумс.цом. Слажем се да већину времена, то неће бити проблем, али ја као да имате свој сајт 100% савршен!

Edit: prijavite se kao testuser, test lozinke, da biste videli vezu iznad. Onemogućio sam forum vesti iz javnog prikaza iz SEO razloga

Ствар са заобилазно решење је да се само би било направити тако да се говори енглески корисници не могу ручно променити преводе. Преко шаблона, већ имати скривене заставе за кориснике који скуп енглески у свом профилу. Дакле, суштина је ово-ако желите превода, или изабрати нешто друго није енглески, или претражите форум као гост. Дакле, ја бих заобилазно решење.

Хвала пуно за разматрање, и драго ми је да чујем да сте спремни да ми помогну по овом питању. вБЕТ је радио веома добро са мојом сајт до сада и драго ми је да овде буде купац!
    Последњи изменио moman; 16-12-09 U 03:51.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво, открио сам да је из неког разлога ова стара тема још увек није затворена. Молим вас, реците да ли је то решено или ћемо га случајно пропустили, а ви још увек потребна наша помоћ.
    Последњи изменио vBET; 07-05-10 U 15:30.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Пронасао сам да није потребно да имате нешто овако. Уместо тога, место ово упозорење у Навбар саветује кориснику да промени језик.

Сада можете затворити ову тему.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •