Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: користећи 1 слику уместо 52

Default користећи 1 слику уместо 52

када користим на свим језицима ће можда утицати на перформансе мој сајт са више од 52 рекуист слике, свака слика за сваки језик

Прочитао сам у нешто пре него како се користи 1 слика која садржи све ицаонс или заставе слике, али заборавио сам где
    анивхи
    То је као оно иахоо.цом користећи у својој левој страни који показују много везе са своје услуге али користећи једну слику за све иконе које показују

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала на белешку. У овом тренутку видимо доста проблема са овим приступом. Ако смо направили само једну слику онда неће бити могуће да изаберете које заставе желите да имате активан.

Такође имају 52 мале слике не утичу на перформансе колико можете да замислите. 1. претраживачи кеш слике, па они се не преузимају сваки пут. 2. То су Статични садржај тако да не користи много ресурса сервера само користи ваш пропусни опсег.

Ми смо отворени за идеје. Ако имате идеју како да реше једно питање имиџа и даље омогућавају да изаберете које језике форуму жели да подржи ћемо погледати на овом ближе. У овом тренутку такав приступ ће дегенерише стварне функционалности вБЕТ.

Да то неће утицати кликните за сваки језик само смо ми потребно још слику да покаже ехен десна на лево лнагуаге га показати заставу
    тако да нам је потребно 2 слике
    један за лева на десно и други да се с десна на лево

Ја ћу тражити чланак објаснити како да га користите

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Постоји више питања - нека распореди немају довољно места и да се преломити слике. Ово неће бити могуће ако само једна слика ће бити генерисан.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Готово. Ће бити укључене у следећу верзију Решење:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...сс-сприте.хтмл

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове