Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Како да измените превод?

Забрањен
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3

Default Како да измените превод?

Хи тхере.

Хвала за додатак, ми је инсталиран на клијент и то је заиста импресивно! Имам два питања, иако:

1. Да ли постоји начин да се уклони графика заставу, али одржавају језик за превод / на мени за избор? Мој клијент партнери су углавном у Северној и Јужној Америци и Африци него Европи, па заставе су веома применљиво.

2. Када објавимо (рецимо на енглеском), а порука је преведена, како измените превод, кажу да исправи грешке превод? Кад се посматра на другом језику (нпр., шпански), клик Едит и даље даје енглеском језику поруку.

Хвала!

Забрањен
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3

Фолловупс на # 2: Ако измене поруку на изворном језику, да ли ВБЕТ поново превести поруку?

А ако не можете мењати (у мом примеру, шпански) превод, али порука одговор у шпанском форуму са корекцијама, могу да вас спрече да * * одговорити од тога преведени на друге језике (у овом примеру, енглески) ?

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Yahoraenespanol View Post
    Хи тхере.

Хвала за додатак, ми је инсталиран на клијент и то је заиста импресивно! Имам два питања, иако:

1. Да ли постоји начин да се уклони графика заставу, али одржавају језик за превод / на мени за избор? Мој клијент партнери су углавном у Северној и Јужној Америци и Африци него Европи, па заставе су веома применљиво.

2. Када објавимо (рецимо на енглеском), а порука је преведена, како измените превод, кажу да исправи грешке превод? Кад се посматра на другом језику (нпр., шпански), клик Едит и даље даје енглеском језику поруку.

Хвала!
    1. У овом тренутку заставе генерација Хардцодед. Ако користите само падајућег менија можете да промене заставу празна слике (1к1 пиксела транспарентна), па оне не би била видљива. Такође, увек можете отићи у код и мења га, али у том случају ћете морати да управља овом након сваког ажурирања.

2. Ви не дозвољава се да промени било који превод текста - то је Гоогле-ТОС-а и ми не подржавамо функционалности које разбија Гоогле услове коришћења услуге. Извините ... Ако ТОС ће променити ћемо подржати такву функционалност. У овом тренутку то би било кршење Гоогле-правила.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Yahoraenespanol View Post
    Фолловупс на # 2: Ако измене поруку на изворном језику, да ли ВБЕТ поново превести поруку?

А ако не можете мењати (у мом примеру, шпански) превод, али порука одговор у шпанском форуму са корекцијама, могу да вас спрече да * * одговорити од тога преведени на друге језике (у овом примеру, енглески) ?

Хвала!
    vBET vam uvek daje prevod stvarnog sadržaja objava. Ako se objava promeni onda se prevod menja - možete da proverite

Ако објавите ваше поруке онда се може увек видели у свим подржаним језицима. Имајте на уму да увек можете да видите оригиналну поруку (само кликните на стрелицу надоле), а ако јо тражите на превод на истом језику као пост, онда само оригинални текст је приказан означен да није преведена, јер је већ на том језику - ви такође може да се провери

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •