Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Уредник питање.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Question Уредник питање.

Ја сам доживљава уредник проблем на мојој страници вБЦмс. Сада је то само дешава администратори. Кад год прегледа чланка уредник недостаје. Када прегледате овај чланак као нормалан члан уредник показује у реду. Су Одлучан сам да је ово заправо вБуллетин питање, али, нажалост, због политике вБуллетин о томе вБЕТ ја не могу добити никакву подршку. Тако да се надам да ћете бити у могућности да ми помогне. Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако је ово питање вБСЕО посетите вБСЕО тим за подршку. Молимо проверите да ли њихова што се зове "политика" је у реду у складу са својим лиценцу ако желите. Ако је и они имају право да одбије подршку за форуме пошто било који други модови (стварно глупо), онда молимо вас да оно што је потребно да добију подршку. Можете привремено да искључите свој модова, бацкуп вашег уредник фајлове вБСЕО и уплоад оригиналне. Онда неће имати изговор да одбију вам подршку. Ми не можемо бити одговорни за друге производе као ни других производа тимова за подршку ... Поготово када су ти тимови користе лажи против наших производа и пракси које Искрено се надам се не легално.

Ми нисмо у стању да подржи вБуллетин код - ми једноставно не знају - то није наш производ.

Да ли вам је потребна било каква помоћ у вези са овде вБЕТ?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Можете да избришете овај Михал. Извините. Успео сам да се ово стално сама. То нема никакве везе са вБЕТ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Велики Хвала за инфо!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове