Такође, када видите групу линк дискусија ће бити:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...гтитле% 5Д.хтмл
Хвала за ноту - ми ћемо то исправи.
Исправи - ће бити укључене у 3.3.0
Ако групне поруке су лангтитле ББКод онда оригинални текст ће бити приказан у УРЛ. Наравно, на страни ће бити преведена. Погледајте овде за екмпле:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...с/иахооох.хтмл
Није фиксна
види сад урл
ће бити исти за све језике
Преведено би СМФ фондација (вБЕТ)
и шта Абот последња 2 одговора од мене у овој теми
Последња Обе стране су брз одговор и сам написао на енглеском језику и то ради савршено то без било заставе
али погледајте пефоре одговарати га ја користим Пост Репли и то ће показати енглески текст у заставу површина и да је енглески
било објаснити
Она је фиксна и ради као сто је описано:
"Ако групне поруке су лангтитле ББКод онда оригинални текст ће бити приказан у УРЛ"
То мора да буде тако, јер вБуллетин не подржава дискусијама група у доброј начин - то значи да можете да промените УРЛ адресе желите (докле год префикс је у реду) и да неће бити 301 преусмеравање. Због тога не можемо подржати превод постоји, иначе би ефекат дуплирања садржаја. То је сигурно у случају постова - има вБуллетин преусмерења ако УРЛ адреса није исправна.
Да и врло једноставна - Гоогле тврди да је на арапскомНа овом форуму смо поставили да прихватимо одлуку Гоогле-ако је то у 0,1% сигуран о томе. Али мислим да већ знате како то ради ...
Такође, заиста постоји текст на арапском - под УРЛ адресеМи нисмо неко ко поставите Гоогле алгоритми - молимо вас да не пуца гласника
Ваш 2. поруку немају везе са арапским - то је чист енглески и Гоогле га препознао на одговарајући начин. У првој користите штанд - енглески и арапски. Чини се да за Гоогле је више него арапски енглески језик.
Молимо вас да не промените ову прву поруку - ја ћу га користити одмах да тестира убацивањем оригиналног текста аутора ЈаваСцрипт - чини се да постоји нека проблем са овом поруком и желим да га реши пре него што производња (вБЕТ 3.3.0 је објављен данас у неколико сати).
ЕДИТ:
У реду - тестиран и исправити(ЈаваСцрипт питање)
Последњи изменио vBET; 17-01-10 U 16:19.