Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: група диссцуссион грешка у УРЛ-

Default група диссцуссион грешка у УРЛ-

Такође, када видите групу линк дискусија ће бити:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...гтитле% 5Д.хтмл

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за ноту - ми ћемо то исправи.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Исправи - ће бити укључене у 3.3.0

Ако групне поруке су лангтитле ББКод онда оригинални текст ће бити приказан у УРЛ. Наравно, на страни ће бити преведена. Погледајте овде за екмпле:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...с/иахооох.хтмл

Text automatically translated from: Arabic to: Serbian
    Translated text
    Није фиксна

види сад урл
    ће бити исти за све језике
    СМФ предузећа преводилац (вБЕТ)
    Original text

Није фиксна

види сад урл
    Преведено би СМФ фондација (вБЕТ)

и шта Абот последња 2 одговора од мене у овој теми
    Последња Обе стране су брз одговор и сам написао на енглеском језику и то ради савршено то без било заставе
    али погледајте пефоре одговарати га ја користим Пост Репли и то ће показати енглески текст у заставу површина и да је енглески

било објаснити

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би yahoooh View Post
    Није фиксна

види сад урл
    Преведено би СМФ фондација (вБЕТ)
    Она је фиксна и ради као сто је описано:
    "Ако групне поруке су лангтитле ББКод онда оригинални текст ће бити приказан у УРЛ"

То мора да буде тако, јер вБуллетин не подржава дискусијама група у доброј начин - то значи да можете да промените УРЛ адресе желите (докле год префикс је у реду) и да неће бити 301 преусмеравање. Због тога не можемо подржати превод постоји, иначе би ефекат дуплирања садржаја. То је сигурно у случају постова - има вБуллетин преусмерења ако УРЛ адреса није исправна.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би yahoooh View Post
    и шта Абот последња 2 одговора од мене у овој теми
    Последња Обе стране су брз одговор и сам написао на енглеском језику и то ради савршено то без било заставе
    али погледајте пефоре одговарати га ја користим Пост Репли и то ће показати енглески текст у заставу површина и да је енглески

било објаснити
    Да и врло једноставна - Гоогле тврди да је на арапском На овом форуму смо поставили да прихватимо одлуку Гоогле-ако је то у 0,1% сигуран о томе. Али мислим да већ знате како то ради ...

Такође, заиста постоји текст на арапском - под УРЛ адресе Ми нисмо неко ко поставите Гоогле алгоритми - молимо вас да не пуца гласника

Ваш 2. поруку немају везе са арапским - то је чист енглески и Гоогле га препознао на одговарајући начин. У првој користите штанд - енглески и арапски. Чини се да за Гоогле је више него арапски енглески језик.

Молимо вас да не промените ову прву поруку - ја ћу га користити одмах да тестира убацивањем оригиналног текста аутора ЈаваСцрипт - чини се да постоји нека проблем са овом поруком и желим да га реши пре него што производња (вБЕТ 3.3.0 је објављен данас у неколико сати).

ЕДИТ:
    У реду - тестиран и исправити (ЈаваСцрипт питање)
    Последњи изменио vBET; 17-01-10 U 16:19.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •