Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: То се ради и писмено превођење

Default Превод ради и то не

Ево шта се дешава.

Имам подразумевани језик постављен на холандски.
    Имам сајт постављен на холандском језику и да поруке на холандском језику.
    Овај пост приказује исправно.
    Када пребацивање на енглески (мој сајт подразумевана вредност), превод на енглески језик ради добро и на холандском текст појави у реду, као добро.
    Међутим, када сам пребацити сајт назад на холандски, оригинални текст не показује исправно.

На пример, ушао сам ово у холандски:
    Ног еен андере теста, хопелијк гаат Хет Ну установе Гоед.

Али сада је показује ово када гледате сајт у холандски:
    Ног ЕЕН-Остале Тестен, хопелијк гаат Ну установе Хет Гоед.

Када сам се пребацити на енглески, све у реду опет појави, укључујући и оригинални текст холандски.

Погледајте ову тему: Сајт преводилац
    Последњи изменио Wulf; 05-08-11 U 05:20.

Други проблем је са чудним карактера када се мења са неким другим језицима. На пример, то је оно што сам се када сам изабрати:

Француски: Ун Аутре Гледај од теста, Ј 'еспа ¨ поново Куе ц'ест цоррецте.
    Шведски: ЕТТ Отхер тест фур ¶ рхоппнингсвис Дет А Р Океј.

Жао чудне Наслов теме. Из неког разлога, он је покушавао да преведе, када сам постављен.

Деинсталирали и поново инсталирали све данас, али још увек исте резултате. Из неког разлога, кад сам се вратите на не-енглеском језику, чини се као да жели да преведе оригинални текст поново на свом језику.

Мој ХТМЛ-Сет карактера је ИСО-8859-1 и направио сам форум и све вБуллетин промене као што је објашњено у РЕАДМЕ фајлу.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Wulf View Post
    Ево шта се дешава.

Имам подразумевани језик постављен на холандски.
    Имам сајт постављен на холандском језику и да поруке на холандском језику.
    Овај пост приказује исправно.
    Када пребацивање на енглески (мој сајт подразумевана вредност), превод на енглески језик ради добро и на холандском текст појави у реду, као добро.
    Међутим, када сам пребацити сајт назад на холандски, оригинални текст не показује исправно.

На пример, ушао сам ово у холандски:
    Ног еен андере теста, хопелијк гаат Хет Ну установе Гоед.

Али сада је показује ово када гледате сајт у холандски:
    Ног ЕЕН-Остале Тестен, хопелијк гаат Ну установе Хет Гоед.

Када сам се пребацити на енглески, све у реду опет појави, укључујући и оригинални текст холандски.

Погледајте ову тему: Сајт преводилац
    Изгледа да сте преведени текст, где није неопходно (то је разлог зашто се мења). Прво - проверите да ли имате вБЕТ шаблона нису промениле. 2. - веза имате не ради. Молимо Вас да ради на пример.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Wulf View Post
    Други проблем је са чудним карактера када се мења са неким другим језицима. На пример, то је оно што сам се када сам изабрати:

Француски: Ун Аутре Гледај од теста, Ј 'еспа ¨ поново Куе ц'ест цоррецте.
    Шведски: ЕТТ Отхер тест фур ¶ рхоппнингсвис Дет А Р Океј.
    Имајте једно питање по теми. У супротном ми неће бити у стању да њиме располагати. Плесе отварање нових тема за ово.

ПС.
    Изгледа као да је дупло поново кодирани. То може бити у вези са претходним.

НАПОМЕНА:
    Молимо проверите да ли имате неки плугин који уклања ХТМЛ коментаре. Изгледа да ви - штанд вашег питања изгледа као нешто уклоњене вБЕТ коментаре (не преводе се поново и да не буде поново кодира поново). Тако да штанд питања ће нестати када искључите скидање ХТМЛ коментаре.

Молим вас, реците то да помогне

Како би вам плугин који уклања ХТМЛ коментари? Имамо неколико плугинова на нашем сајту, али не знам одакле да почнем.

Извините, брише претходно радно пример. Поново сам додао и може се наћи овде: (Недерландс) Сајт верталер

Такође сам омогућио Пољски тако слободно да се тестирање.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

вБуллетин је опцију за уклањање ХТМЛ коментара - ако користите вБСЕО је добро место за почетак.

Гледајући на примеру сам готово сигуран да се ради о ХТМЛ-коментара - као што сам видела да га тестирају и на нашем форуму и нису могли да репродукују питање. Молим вас само наћи оно што је сечење ХТМЛ коментаре напоље и искључите ову функцију.
    Последњи изменио vBET; 06-08-11 U 10:49.

Хвала, ја ћу морати да прођу кроз ммодс на мом сајту и да ће почети ввитх вБуллетин.

Нашао сам ову тему која се бави истим проблемом. Међутим, немам вБ4: Суперцхаргед на мом сајту.
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...р-проблем.хтмл

Našao sam ovu postavku pod VBSEO - Ostala poboljšanja. Promenio sam se u "Ne" i izgleda da je rešio problem.

Чишћење ХТМЛ код?
    Изаберите 'Да' да бисте уклонили непотребне размаке знакове и ХТМЛ коментаре изворни код вашег форума странице. Ово повећава Ц2Ц (Садржај за Кодекс) однос и смањује величина страница, што је резултирало нето повећање перформанси и смањење пропусног опсега потребно.
    НАПОМЕНА: Ако коментаре (или ХТМЛ тагове) у Ваше странице нису затворени коректно са одговарајућим крају ознаке, онда ова опција може да доведе до ваше странице за погрешно приказ. Будите сигурни да своје шаблоне садрже грешке ХТМЛ ознаке и код.
    Можда желите да укључите ово у РЕАДМЕ фајл са инсталацију упутства. Данас је то не помиње промене вБуллетин подешавања.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Стварно добра идеја - ја сам га додате у интеграцији упутства одмах! Хвала

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове