Водим изворе Басе Јумпинг. Спорт је интернационални спорт, али пре него што сада, нисам био у стању да понуди било шта осим енглески информације са свима који долазе на сајт.

Такође сам сопствени и покрените базе података за смртне случајеве за Басе Јумпинг. Ово си не само страна да поштују и запамтите изгубио пријатеља, то је такође вредно средство да се помогне другим џемпере, као на неке опасности које могу бити озбиљне! Ово знање је кључ уштеде живота и има сачуван безбројне животе. Међутим, ја осећам сам могао да урадим боље допуштајући никоме, не само говори енглески џемпере за учење и можда спасе живот, као и

БАЗА Фаталити Листа - БЛиНЦ Магазин:: Басе Јумпинг, Падобранство, и параглајдинг

Фаталити Статистике - БЛиНЦ Магазин:: Басе Јумпинг, Падобранство, и параглајдинг

Поред тога, дана када сам објавио додатак, мој подношење мапа је скочио са 36.763 укупног УРЛ за 1.297.111 је укупан УРЛ адресу и сада да повећам број за 500 до 5.000 евра по дан нове УРЛ-ове. Мој саобраћај је удвостручен од пустим овај плугин и ја сам тако срећан да имају ову.