Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: користећи геолоцирање или ип2лоцатион и друге или предлоге

Default користећи геолоцирање или ип2лоцатион и друге или предлоге

Имам пожара лисица на арапском и када сам посете ваш сајт ће ми преусмерити на арапски сад>> то је у реду
    али исто тако користе односно у енглеском језику и то ће користити ваш сајт у енглеском језику
    Да ли постоји далеко да додате абилит да додатни фактор на ову користећи геололцатион или ип2лоцатион која ће такође повећати најбоље подразумевани сад избор за вистор да први пут посети главни сајт

још нешто:
    ја рекуист да хигхлите слику се користи језик у преведена страница

Такође, што је важно за мене:
    Када корисник изабере подразумевани оригиналног језика на сајту
    он треба да добије по подразумеваном подешавању, када користите сајта без превода и он желите да одговорите или додајте Тема: језик опција је подразумевано за њега: Немојте додавати ББЦоде језик

и:
    брз одговор у групи диссцуссион ја то видим, је не подржава

и има неких бугова сам писао о томе:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...н-буг-урл.хтмл

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за ваше мишљење и сугестије. Молимо Вас да сваки предлог / извештаја о грешкама у одвојеним тема - то ће учинити управљање тим много лакше. И нема потребе да се укаже на другим вашег теме - видимо те и читамо сваки пост у овом форуму

О Вашем сугестије:
    - Геолошки локација: као што сте већ речено ми користимо подешавањима претраживача и ми ствар те уклапа боље, јер људи могу бити ван куће и ако се иде за 2 недеље да друге земље не значи да сте аутоматски знате њихов језик Такође би утиче не само на перформансе, али и ми сматрамо како то може утицати на роботима индексирање вашу страницу. Као што знамо роботи не користе колачиће језик, али имају ИП који указује на неке правцу. Да ли сте сигурни да желите робота се преусмеравају?
    - Истакните слике: додати у листи обавеза
    - Подразумевани језик исти као форум језику: у том случају Опције да бисте додали ББКод су главом приказује на свим (не мора смисла јер је његов језик је исти оглас форуму језику) - тако да не разумем питање. Можете ли описати га више?
    - Брз одговор за групну дискусију: додаје се у ТОДО листи. Мислим да би требало да буде већ подржане, али не може бити неки буг или ми негде недостаје у групној дискусији. Ће бити у реду у 3.3.0.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Активно заставу истакли уради - биће укључени у 3.3.0

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове