Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 16

Тема: / Форум приложеном име домена за целу локацију

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Question / Форум приложеном име домена за целу локацију

вБуллетин 3.6
    СМФ 3.6.8
    вБЕТ 2.3.к
    вБуллетин мапа

Инсталирао сам бесплатну верзију за тест и сам сазнао превод ради одлично!

Међутим, постоји велики проблем на УРЛ:

Мој сајт је друштвено умрежавање сајт (УРЛ адреса ккк.цом) интегрисана са СМФ форуму в3.6.8 (УРЛ ккк.цом / форум).

. Након инсталације вБЕТ и направили измене на форум корен хтаццесс, ја сам наишао на проблем - кад бирам превод, ја не могу вратити ккк.цом као и сви ккк.цом УРЛ сада постаје ккк.цом / форумима.

На пример, УРЛ-ккк.цом / индек.пхп? Паге = музику сада постаје ккк.цом / форум / индек.пхп страница = музику и стога друштвено умрежавање део сајта је у потпуности сломљен као и све УРЛ адресе преусмеравају на СМФ форум?.

А, форума УРЛ-а, који је ккк.цом / форум, а не постаје ккк.цом / форум / форум.

Ако сам искључио УРЛ за праћење, пре проблем би био отишао, али аутоматски превод и зауставља, што није оно што ја желим.

Ставио сам / форуме као параметар Директоријум форума у вБЕТ поставке, а ја сам пратио инструкције за промену хтаццесс за вБуллетин корисника..

Шта сам ја недостаје?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ово може бити проузроковано погрешном конфигурацијом. Имајте на уму да Директоријум форума Parametar treba koristiti samo kada vaš forum koristi u subdirectory URL kada je pravi subdirectory (ne virtual - kao što je na primer dao vBSEO). To je jasno opisan u parametar opis.

Дакле, уверите се да имате то право. Молим вас очистите Директоријум форума параметар и проверите то хелп ит.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Моја УРЛ адреса форума је ккк.цом / форуме и зато сам додао / форума у вБЕТ подешавања Директоријум форума.

Уклањање овог није помогло. Након уклањања овог, УРЛ за форум, када је превод је изабрана, постаје ккк.цом / цсс / форум (ЦС је језик), што је довело брокен линк.

Ево моје хтаццесс у / форум роот директоријуму.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја вас погрешно раније због овог описа:
    На пример, УРЛ-ккк.цом / индек.пхп? Паге = музику сада постаје ккк.цом / форум / индек.пхп страница = музику и стога друштвено умрежавање део сајта је у потпуности сломљен као и све УРЛ адресе преусмеравају на СМФ форум?.
    Сада разумем. То је све ОК - само вБЕТ бесплатна верзија не подржава превођење екстерних садржаја - преводи само форуму. УРЛ: ккк.цом / индек.пхп страница = музика је ван форума, тако да разбија. вБЕТ бесплатну верзију преводи само садржај форума. Ништа више.

Пуна верзија вБЕТ преводи садржај ван форуму генерисан са СМФ - можете га видети на нашем форуму. Види садржај овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/
    или овде
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс.пхп
    и играју са преводом.

Ако ја и даље не разумем проблем - молим вас пошаљите ми тачну УРЛ адресу странице која чини питање.
    Ако ја то разумем у праву - онда је одговор: бесплатна вБЕТ не подржавају превод садржаја ван форума, плаћа једна страна подржава изван форуму генерисан са вБуллетин мотором.

ПС.
    У вашој хтаццесс правила за вБЕТ су у погрешном месту - оне треба да буду непосредно пре него што вБСЕО правила - нема других правила треба да буде између вБЕТ и вБСЕО правила..

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Да сам правила пре него што вБуллетин правила.

Ја ћу купити комерцијална верзија. Да ли треба да деинсталирам бесплатну верзију и инсталирајте комерцијалну верзију?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - ако желите да инсталирате комерцијалну верзију онда прво морате да деинсталирате бесплатну верзију - то је довољно да га деинсталирате од Админ ЦП.

Такође, имајте на уму да ће хтаццесс правила. Промене.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да би мапа ради потез вБЕТ правила за одговарајуће место. Једноставно није јелен упутства - у настави ти јасно су описали да стави правила вБЕТ непосредно пре вбсео.пхп правила и да га подесите пре него што мапа правила уместо. Такође, молимо Вас будите сигурни да сте правила за плаћену верзију - слободан има другачија правила. Уклоните стара правила и ставио нове у одговарајућем месту + додати директоријум форуму да прва 2 правила (као што је описано у упутствима). Ако и даље неће радити - пошаљите цео променио хтаццесс датотеку садржаја..

О нама / блог / форум - шта сте поставили за Admin CP -> vBET -> Glavni -> Forum imenik?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Ок хвала. Ја решио Ситемап брокен линк проблема. Али .. / форум / блог проблем и даље постоји. И, да поставио сам / форум на Админ ЦП -> вБЕТ -> Главна -> Директоријум форума. Без постављања форума у тој области превод не би ни радити - то ће довести до непостојеће странице.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Ево моје тренутне хтаццесс фајл под ккк.цом / форум корен.:

# Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)
    # Да бисте онемогућили функције мод_реврите.
    # Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у
    # ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.
    РевритеЕнгине Он

# Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се
    # Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)
    # Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут
    # Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)
    # РевритеБасе /

РевритеБасе / форум /

РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\ ккк \\. Цом. $
    РевритеРуле ^(.*)$ хттп://ккк.цом/форумс/ $ 1 [Л, Р = 301]

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / индек.пхп [Л, КСА]
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
    Као што можете видети, ја сам морао да уклони
    РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]
    Iz .htaccess da uce ce raditi URL-a. Je da je ono što sam ja treba da se uradi? Ne sećam se sam pročitao nigde vaše uputstvo koje sam da obrišete vBSEO pravila u .htacess fajl da sitemap URL-a nastaviti da rade. To pricvrstiti moj vBSEO?
    Последњи изменио myandy99; 12-08-11 U 00:51. Разлог: Више питање о вБуллетин и мапа

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Не сећам се да избришете вБСЕО правила у нашој упутства, јер то није у нашој инструкције и брзо ћете никада није тражио да то уради. Је наложено да уклоните стара правила вБЕТ (из бесплатну верзију) и да се стави нова правила вБЕТ (од пуне верзије) на одговарајуће место. Не морате да уклоните вбсео.пхп правила. Извини ако је мој претходни упутства није било јасно.
    Такође, уклањање вБуллетин правила неће нашкодити вашем форуму, јер вБЕТ правила су пре вБСЕО правила, а то су иста правила (само да другу датотеку), па вБСЕО правила нису активни у сваком случају.

О нама / блог / форум питање:
    1. Имате погрешан прва 2 вБЕТ правила - да се постави / форуму уместо / форум - Молимо Вас да исправите ово
    2. Ако и даље не ради молим вас коментар ову линију у хтаццесс фајл.:
    РевритеБасе / форум /
    3. Ако и даље не раде - молимо АМ ми приступ детаље администратора, ЦП, вБуллетин, ЦП, ФТП - Ја ћу проверити га на месту.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •