Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Вбет 2.4.4, "језик =" параметар није генерисан у у ЦМС

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    11

Arrow Вбет 2.4.4, "језик =" параметар није генерисан у у ЦМС

Вбет 2.4.4, "језик =" параметар или (тј. '/ ср / адреса) УРЛ није генерисан у ЦМС

тако да све везе у оквиру ЦМС-повратак на подразумевани енглески језик

Међутим, то може прегледати остатак сајта фино на различитим језицима, форум, блог, итд

исту грешку у оба од следећих опција:

Додај параметар језик на УРЛ (тј. 'адресу? Лангуаге = ср')
    Направите СЕО веза према консензус (тј. '/ ср / адреса) УРЛ-ове

Хтаццесс.
    Code:
    # Use PHP5 Single php.ini as default
    AddHandler application/x-httpd-php5s .php
    ErrorDocument 403 /403.html

RewriteEngine on
    RewriteBase  /

RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    Било који идеја?

хвала
    Последњи изменио vforum; 19-07-11 U 07:26.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте у виду да бесплатна верзија подржава само форуму. Плаћени верзија подржава ЦМС и блогови (пуна СМФ Издаваштво Суите) + многим другим стварима.

Пуна разлике између слободног и пуну верзију можете наћи овде (зелени једна је подржан само на пуну верзију, црно на штанду верзија): хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-феатурес.хтмл
    Последњи изменио vBET; 19-07-11 U 00:40.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    11

Arrow

ок

Нисам приметио ово ограничење

хвала

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Имајте у виду да бесплатна верзија подржава само форуму. Плаћени верзија подржава ЦМС и блогови (пуна СМФ Издаваштво Суите) + многим другим стварима.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема проблема. Видим да сте купили платили лиценцу и написао неки решавање проблема Пост - Ја сам тамо сада

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •