Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 23

Тема: Преведено Форум Линкови показује 404 грешке

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    12

Exclamation Преведено Форум Линкови показује 404 грешке

Имам кроз овај процес инсталирања сада неколико пута и не могу да изгледа да поправи ове 404 грешака.

Проблем: Превод Форум Линкови стварају 404 грешака (индекс и конац УРЛ-изгледа да ради)

УРЛ: пхонефорум.цом / форум /

УРЛс: ја користим режим Препишите УРЛс - Канонски УРЛ адресе Строга

вБет Главни: форум Дирецторис / форум

Мој форум хтаццесс је следећи

# Аутор: Мети Азији
    # Верзија 1.6

РевритеЕнгине Он
    Опције + ФолловСимЛинкс
    РевритеБасе / форум /

# # # ОВО ЈЕ МАЛИ додатну безбедност и могу да се уклоне

РевритеРуле ^ укључује /(.*) индек.пхп
    РевритеРуле ^ ВБ /(.*) индек.пхп
    РевритеРуле ^ пакета /(.*) индек.пхп

# # # ОВО ЈЕ АКТУЕЛНО Препишите

РевритеРуле архива / индек.пхп / $ 2? и језик = $ 1 [Л, КСА]
    РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
    РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [КСА]

РевритеРуле ^ теме / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ))? сховтхреад.пхп Т = $ 1 & паге = $ 2 &?% {} КУЕРИ_СТРИНГ
    РевритеРуле ^ чланови / ([0-9] +) мембер.пхп? У = $ 1 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ
    РевритеРуле ^ форум / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) форумдисплаи.пхп ф = $? 1 & паге = $ 2 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ
    РевритеРуле ^ блогови / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ))? блог.пхп у = $ 1? & паге = $ 2 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ
    РевритеРуле ^ уноса / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) ентри.пхп Б = $ 1 & паге = $ 2 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ?
    РевритеРуле ^ листу /([^/]*/)([ 0-9] +) лист.пхп р = $ 1 $ 2 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ?
    РевритеРуле ^ садржај /(.*) цонтент.пхп Р = $ 1 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ?
    РевритеРуле ^ Видгет / цонфиг / ([0-9] +) видгет.пхп Р = цонфиг /? $ 1 &% {} КУЕРИ_СТРИНГ

Икакву идеју шта радим погрешно?

ТИА!
    Последњи изменио vBET; 31-07-11 U 13:16. Разлог: Обрнута оригиналне Теканс поруку

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим у овом тренутку је то добро функционише. Да ли и даље имате проблем, или је већ поправити?

Реците да ли и даље потребна помоћ и ако јесте, онда наведите УРЛ адресу странице на којој питање постоји.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    12

Хвала за одговор!

Не, и даље не ради исправно. Индекс странице и теме рада, већ појединац форуму категорије линкови не.

Ек: пхонефорум.цом/форумс/да/36-Цанадиске-Вирелесс-Царриерс

Једна ствар коју сам приметити у односу на овом форуму је да су моје стварне форуму категорију линкова преведен које овом форуму одржава енглески УРЛ адресе чак и када се користи не-превод на енглески језик.

Осећам се као да је ово питање (ја могао бити погрешно), али нисам сигуран како то да променим.

Хвала јос једном за одговор.
    Последњи изменио vBET; 31-07-11 U 13:20. Разлог: Уназад оригинални Теканс поруку - аутор покушава да промени историју нит

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Пример ти је дао је да се не постојећи садржај - он чак и не ради када није преведена:
    пхонефорум.цом/форумс/36-Цанадиске-Вирелесс-Царриерс

Ја још увек не може да види било ком питању - сам тамо и видим садржаја је добро преведена. Молим вас покаже ми УРЛ адресу на којој могу да га видим - онај који је дао не постоји тако да се не може превести ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    12

Право, управо је то проблем.

Ово је подразумевано форуму категорије наведени у подразумеваном енглеском став:
    пхонефорум.цом/форумс/форумс/36-Цанадиан-Вирелесс-Царриерс

Ја наведени шта се дешава када се преводи. Стварне везе УРЛ адресе добија преведена као и резултате у 404.

пхонефорум.цом/форумс/да/36-Цанадиске-Вирелесс-Царриерс

Форум Цатегори линкови не раде када је преведен на било који језик са енглеском језику. Све то је резултат у 404 Еррор Пагес. Индекс и теме које раде у преводу, само не на форуму категорија веза.
    Последњи изменио vBET; 31-07-11 U 13:22. Разлог: Обрнута текнс оригиналну поруку - аутор покушава да промени историју нит

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - сада видим проблем. То је само за форум УРЛ није за теме - Тражио сам на погрешном месту.

Видим разлог издавања везе преусмерен и 2. / форум / уклони одатле. Подешавање:
    хттп://ввв.пхонефорум.цом/форумс/пл/...езпрзеводовицх
    Ја сам преусмерен на:
    хттп://ввв.пхонефорум.цом/форумс/пл/...езпрзеводовицх

Не знам зашто се то дешава тако. Можда сте погрешно вБЕТ конфигурацију за форум директоријум. Или можемо покушати са постављањем задржи директоријум за њега (не би требало да буде потребно). Молим вас АМ ми Приступ детаље администратора КП и ФТП - ја ћу да проверим.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    12

Хвала Михал

АМ Цоминг
    Последњи изменио vBET; 31-07-11 U 13:23. Разлог: Обрнута Теканс оригиналну поруку - аутор покушава да промени историју нит

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што сам вам писао јуче премијер проблем јер сте двоструко / форум у свом УРЛ-а. вБЕТ уклања један од тих, јер је исти као директоријум форум и вБЕТ мора обезбедити да код језика ће бити после тога. Тако Директоријум форума је уклоњен, а затим додао опет испред УРЛ адресе непосредно пре код језика. Да бисте ово избегли и да је ваш форум линкове на одговарајући начин генерисана морате да користите ово брзо поправити након сваког ажурирања вБЕТ (сада је то већ учињено на вашем форуму):
    1. Отворен / Инцлудес / вбентерприсетраснлатор_фунцтионс_урл_трацкинг.пхп
    2. Пронађи:
    Code:
    if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
    $address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
    }
    3. Уклоните / коментар је.

Ово ће решити проблем са неисправним УРЛ генерације. И даље имате проблем са преусмеравање. И даље радим на томе.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Било која од приступа Детаљи шаљете не ради више - Нисам у могућности да заврше посао ... Молим вас АМ одговарајуће параметре за приступ тако да ћу бити у стању да настави.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што је добила информације премијер планирате да промени турнеју / форум / блог везе и не треба наша подршка у овом тренутку. Ја сам постављање ову тему као решен. Ако ће имати исти проблем након промене напишите овде. У случају других питања молимо вас да отворите један нит по једном питању.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •