Само једна мала ствар, само сам приметио. На дну Сидебар у профилу страница, ту је блок каже "Последњи посетиоци" на свом профилу. Видим тамо су корисничка имена и даље преведени. Жао муке!
Само једна мала ствар, само сам приметио. На дну Сидебар у профилу страница, ту је блок каже "Последњи посетиоци" на свом профилу. Видим тамо су корисничка имена и даље преведени. Жао муке!
Хвала ми ћемо га проверити и решити гаОво није хитно нити штетне питању тако изгледа да је добар тренинг за наше новог радника који треба да почне сутра
![]()
Свака ажурирање на ову молим те?
Жао ми је - не још. То је требало да буде једноставан задатак за нашег новог члана екипе, али смо имали лошу закључавање духовитост га и сада смо у потрази за новим запосленима.
Највероватније следеће недеље ми ћемо се нове вБЕТ4.к издање са укљученим свим последње исправке. Ово претпостављам да су и тамо. Ми ћемо овде писати кад смо га реши.
Још једном жао - ово питање је било исто као низак приоритет, али наравно ми ћемо се побринути о томе![]()
У реду решен. Нови додатак ће бити додат у следећу верзију за куку фетцх_мусернаме - Ово би требало да реши проблем корисничким именом превод за многа места, јер се мења мусернаме за сваку место где се мусернаме користи вБуллетин функцијом фетцх_мусернаме.
Можете да проверите да сада ради на нашем форуму. Нова верзија треба ускоро да буде пуштен на слободу.
Последњи изменио vBET; 06-08-11 U 20:16.