Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Је потребна помоћ писање корисника Вики Паге за употребу ВБЕТ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    20

Lightbulb Је потребна помоћ писање корисника Вики Паге за употребу ВБЕТ

Желим да направим страницу Вики
    превод текста - БЛиНЦ Магазин:: Басе Јумпинг, Падобранство, и параглајдинг

Да моје корисници могу да читају да ће им помоћи да разумеју како да користе ВБЕТ.
    Већина мојих корисника нису технички, тако да је страница стварно мора да буде генерички. Али страна такође мора превести и као што сам већ 10 + језика удара мог сајта.

За све оне који желе да помогну, сви можемо да деле овај вредан ресурс.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Прво - молимо подесите вБЕТ да препозна језик аутоматски. Наћи ћете опцију у вБЕТ опције у админ ЦП. Не могу да кажем сада ће радити на вики садржаја - то зависи да ли се користе одговарајуће куке, али дефинитивно ће радити за све СМФ нове садрлаје (поруке, блогови, групе коментаре, и тако даље).

Када откривања језика ради - само корисници пишу на свом језику и вБЕТ (коришћењем Гоогле АПИ-ја) на одговарајући начин оцене поруку.

Takođe, molim vas pogledajte ovde za člana o vBET BBCodes: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...е-суппорт.хтмл

Хо користите ваултвики превише

Ауесоме можете направити вбет раде у ваултвики страницама, ја сам онемогућава вбет у ваултвики страницама, јер вбет не ради у ваултвики странице

можете да делите своје хтаццесс молим вас? тако да можда можемо направити боље

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Интеграција упутства за Трезора Вики: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

У случају било какве проблеме са интеграцијом - напишите тамо

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •