Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 15

Тема: Фатал еррор: Цаннот редецларе вбсео_тхреад_сеотитле () (није затворен још увек)

Exclamation Фатал еррор: Цаннот редецларе вбсео_тхреад_сеотитле () (није затворен још увек)

Извини али то није затворен.

Као што сам рекао, ја сам фајл измени (погледајте код испод) и отпремио га (и да, ја овервроте стари).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Ja sam odrediti vbseo opcija Имајте који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама
    Замените садржај "Мета Кеивордс"? је искључен.

Врста линка је подешен на: ВБСЕО_УРИ

хтаццесс уноси се додају

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    отпремио и грешка се приказује.

Па молим савет

Хвала

СтарБуГ
    Последњи изменио StarBuG; 12-12-09 U 10:54.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Једини разлог зашто се ово комуницира бити приказана је да вбсео_тхреад_сеотитле функција је два пута проглашен. Зато је неопходно да додате овај један ако изјаву. Све остале конфигурације су ништа да се са овим проблемом.

Проверите да ли након промене сте отпремили датотеку на одговарајуће место (Знам да сте написали, само проверите да је на серверској страни да ли има оно што јој треба).

Ако сте 100% сигурни онда вас молимо АМ ми приступ детаље на ваш ФТП.

ФТП Приступ није могућ, жао.
    Јавите ми шта вам је потребно да знате, а ја ћу га обезбедити.

Ја прилогу датотеку као зип архиву.

Ја хацк СМФ фајлове за скоро 10 година.
    Додавање две линије кодова није тако тешко знате.

Мора да постоји проблем негде другде

ПС: Ја прилогу датотеку сам преузео из моје живе форум о 20сек пре
    ППС: Имао сам вБуллетин 3.3.1 ради и само надоградити на 3.3.2. Исти проблем постоји после промена.
    ППП: мој цхарсет је ИСО-8859-1 (немачког) Надам се да није проблем
    Последњи изменио StarBuG; 12-12-09 U 19:11.

Ок сам нашао делимично решење за проблем.

Мој Цхарсет је био скуп са великим словима (ИСО-8859-1)
    Nakon što sam promenio da sve niže slučaj vBET radovi осим за главни форум страници.
    (Требало би да укључују да у своје инсталације ручно или промените код тако да ради са великим словима такође )

У почетку сам мислио уносе у Дефинисање Алиасес Почетна су проблем,
    али чак и без уноса форуму почетну страну није дао исту поруку о грешци.

У конкретним:
    Ако Дефинисање Алиасес Почетна је празна, само енглески (превод који домаин.де / ср / као главни форум страна) ради
    мој главни језик (домаин.де) не даје грешке.

Ако додам уносе индек.пхп и индек.пхп? на Дефинисање Алиасес Почетна онда / ср / део добија пругаста са УРЛ адресе и на енглеском и немачком језику не раде.

Молим савет

ПС: остављајући Дефинисање Алиасес Почетна Prazna mi daje malo stomak zubobolja jer je ozbiljan PR curenja ako 3 glavna forum dobar urls (index.php, index.php? i /) su prisutni
    Последњи изменио StarBuG; 12-12-09 U 19:53.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи.

Drago mi je da čujem da si korak bliže, i još uvek mi je žao što je tako bolno u tvom slučaju. Nadam se da će uživanje u vBET-u kada konačno protrči pokriti sve te nevolje

О доњи и горњи случај - то је ствар само за УТФ-8 цхарсет и што је описано у упутству. Промену није имало никакве везе са "Не могу да редецларе вбсео_тхреад_сеотитле ()"-. Будући да сте у ПХП-у толико дуго да замислите да је ово комуницира јасно каже да функција је већ проглашен АНЦ не може бити редецларед Тако би требало да буде случајност, али добро је поруку да више немам овај проблем.

О новом. Проверите да ли имате добре вБЕТ конфигурацију и Хтаццесс -. Посебно када ваш форум је у поддиректоријуму у УРЛ. вБЕТ опција Главна категорија су важни - проверите те и читају описе - не користити ако није одговарајући.
    Не могу вам рећи да много више, јер нисте дали о грешци, или стварно форуму УРЛ. Молим вас АМ ми адреса вашег форума, тако да ће моћи да виде такво понашање.

Хи

Мој форум је ввв.патиентенфраген.нет
    Форум не ради у поддиректоријуму.

Основне поставке су:

Гоогле АПИ-ја Кључне (проблем са и без кључа)
    Форум Језик: Немачки
    Форум директоријуму: празан
    Форум главном домену: празан
    Врста линка: ВБСЕО_УРИ
    превод типова линка: Направите УРЛ адреса на основу СЕО везу консензус (тј. '/ ср / адреса)
    задржати директоријуме: празан

Хтаццесс.
    # Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)
    # Да бисте онемогућили функције мод_реврите.
    # Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у
    # ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.
    Опције + ФолловСимЛинкс
    РевритеЕнгине Он

# Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се
    # Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)
    # Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут
    # Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)
    РевритеБасе /

РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\. Патиентенфраген \\. Нето $
    РевритеРуле (.*) хттп://ввв.патиентенфраген.нет/ $ 1 [Л, Р = 301]

РевритеРуле ^ /? (Ен | де) / $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1 & преусмерени = / индек.пхп [Л, КСА]
    РевритеРуле ^ / (ср |? Од )/(.*)?$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1 & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | Цхат | црон | вбсео_ситемап | мрдумп)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]
    Не могу да вам показати понашање живи, јер онда је моја форуму не би посао за то време.

Молим савет

ПС: Тестирао сам горњи и доњи случају и даље ради. Не знам зашто је то боље радио после прве промене.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

О томе зашто то није успело након првог цхарсет промена - као што сам написао да је случајност, ја сам неколико теорија шта се деси онда (знам да сте ово средити - оне але само опште теорије о таквим питање не о вама и вашем случају):
    - Датотека може бити промењена на погрешан начин
    - Датотека може да се отпреми до промене је сачувана
    - Датотека може да се отпреми на сервер у погрешном директоријум, тако да вБуллетин и даље виде стару
    - Сервер Гет Ступид и игнорисати да нова верзија датотеке јавља раде и даље на старом (то се понекад дешава - добро лек је сачувати фајл поново и отпремите га поново)

Али поента је - овај део сада ради

О актуелним питање - сада вБЕТ је онемогућен тако да нисам могао да види понашање. Да ли је могуће да га укључите и не показују заставе (Цустом место) - тако да корисници неће тамо и ја ћу моћи да га провери ручно?

Конфигурацију вБЕТ изгледа да је у реду, такође хтаццесс фајл.. Један форуму имао нешто слично, али се неред нешто у вБуллетин конфигурацију и вБуллетин особље фиксне њега. Молимо проверите да ли вБуллетин могу неред ово обичај преусмеравања. Такође можете да проверите да ли коментаришући "РевритеБасе /" помоћ - али то је само пуцање.

У овом тренутку ја не могу да вам кажем више. Мораћу да га виде и можда ћу морати да вам обезбеди приступ додатну подршку. Молим вас бар дајте ми комуницирамо грешке који видите када желите да преведете главну страну. Такође, имајте на уму да не треба да додате на УРЛ језик подразумевани језик форума (не ради на овај начин - за подразумевани сте управо нормалне везе).

Такође сам мало изгубио са вашим питањем опис који је разлог зашто додиривање било би много боље. Ако сте свесни о питањима безбедности онда можете да креирате привремени рачуни за подршку или је тест форум са истом конфигурацијом. Радо ћемо вам дати нашу пуну подршку, али морате да нам омогући то. У овом тренутку можемо само да нагађамо шта се заиста дешава.
    Последњи изменио vBET; 13-12-09 U 20:43.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

И још један снимак - у потрази за правила подразумевано вБуллетин молимо Вас да покушате да промените:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    На:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Поруку о грешци да добијем на главној страници је

Фатал еррор: Цаннот редецларе вбсео_тхреад_сеотитле () (претходно декларисана у / путања / вбентерприсетранслатор_сео.пхп: 40) у / путања / вбентерприсетранслатор_сео.пхп он лине 43
    Не могу да покажу то понашање да вас због тога онда је моја форуму не би рад, чак и када су заставе уклоњене.
    Грешка је увек присутна на главни форум страница са и без превода. Све остале странице ради добро.
    Ја могу да виде под форумима, теме на оба језика, тако да на крају вБЕТ ради без проблема.
    Тек када покушам главни форум страницу која је ввв.патиентенфраген.нет грешке показује и страница не учита.
    Није битно да ли сам приступ преко домена директно или преведену верзију ввв.патиентенфраген.нет/ен/
    Мој главни језик (који је домаин.нет не домаин.нет / де /), као и превод на енглески језик не ради када хтаццесс промене су присутни.

Ваш хтаццесс предлог не помаже.
    Такође, уклањање ревритебасе не учини трик.

Мој вБуллетин обичај препише правила су:
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Регелн' => 'регелн.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Импрессум' => 'импрессум.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. АГБ' => 'нутзунгсбедингунген.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Приваци' => 'датенсцхутзерклаерунг.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Нотфаллнуммерн' => 'нотфаллнуммерн.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Линкове' => 'линкс.хтмл'
    '^ Индекс \\ пхп \\? Паге =. Импфкалендер' => 'импфкалендер.хтмл'
    '^ Вербунг \\ ПХП.' => 'Вербунг.хтмл'

'^ Вбглоссар \\ пхп \\ уради = сховцат & цатид = (\\ д +) и цаттитле =(.*)'=>' Лекикон / $ 2 -. $ 1 /'
    '^ Вбглоссар \\ ПХП.' => 'Лекикон /'

'^ Приватну \\ пхп \\. Уради = сховпм & ПМИД = (\\ д +)' => 'приватног Нацхрицхтен / $ 1.хтмл'
    '^ Приватне \\ ПХП.' => 'Приватног Нацхрицхтен /'

'^ ФАК \\ пхп \\. ФАК = вб_фак' => 'Помоћ / вбуллетин /'
    '^ ФАК \\ пхп. $' => 'Помоћ /'

'^ Календар \\ пхп. $' => 'Календар /'
    '^ Календар \\ пхп \\. Ц = 1 $' => 'Календар /'
    '^ Календар \\ пхп \\. (Ц = 1 &) до = (дисплаи. +?)(& године =)?$' =>' Календар / $ 2 / [НФ] '
    "Календар \\ пхп \\. (Ц = 1 &)? Нојс = 1 '=>' Календар / нојс / [НФ] '
    "Календар \\ пхп \\ (Ц = 1 &)?. Уради = (дисплаи. +?) & Нојс = 1 '=>' Календар / $ 2/нојс / [НФ] '
    "Календар \\ пхп \\. (Ц = 1 &)? Недељно = (\\ д +) и нојс = 1 '=>' $ календер/воцхе- 2/нојс / [НФ] '
    "Календар \\ пхп \\ (Ц = 1 &)?. Месец = (\\ д +) & година = (\\ д +) и нојс = 1 '=>' Календар / $ 3 / $ 2/нојс / [НФ] '
    '^ Календар \\ пхп \\ уради = гетинфо & (ц = 1 &) дан = (\\ д +) -?. (\\ Д +) - (\\ д +) (& ц = 1) $?' => 'Календар / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    '^ Календар \\ пхп \\. Уради = гетинфо & Е = (\\ д +) (& дан = [0-9 \\ -]+)?(& Ц = 1) $' => '$ 1 календер/ереигнис- /'
    '^ Календар \\ пхп \\. (А =&)?( Ц = 1 &)? (Недеља =)? Месец = (\\ д +) & година = (\\ д +) (& ц = 1) (& до = дисплаимонтх)? $ '=>' Календар / $ 5 / $ 4 / '
    '^ Календар \\ пхп \\. Ц = 1 & недељно = (\\ д +) (& до = & дисплаивеек месец =.+?)?$' =>' $ 1 календер/воцхе- / '
    Дајући вам приступ мом животу сајт није могуће из безбедносних разлога, жао (чак Симпле штаба не добија приступ од мене).

Јавите ми која инфос вам је потребно и ја сам срећан да им обезбеди за вас.

Могу да вам е-маил мој вбсео_алл.кмл подешавања, ако мислите да је вБуллетин сукоба. Само ми пошаљите е-маил преко ПМ
    Последњи изменио StarBuG; 14-12-09 U 09:55.

Када сам постављен Сила форум корена као почетну страницу? на НЕ онда патиентенфраген.нет / ср / не ради
    као и патиентенфраген.нет / ср / индек.пхп

Међутим патиентенфраген.нет (немачки, главни језик) још увек не ради (види горе поруку о грешци)

АЛИ патиентенфраген.нет / индек.пхп не ради

Било више идеја?

Ако имате МСН или ИЦК-ми пошаљете своје име и могу да вам покажем понашање живите

ПС:
    Не желим да користе индек.пхп ни индек.пхп?

Ја их уклонити из Дефинисање Алиасес Почетна Kada sam instaliran vBET ali ja zaista ne sviđa.
    Промените да је за будућност.
    Ово је озбиљан ПР проблем цурења!
    Последњи изменио StarBuG; 14-12-09 U 10:15.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •