Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 21

Тема: вБГаллери интеграција проблема.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Пре него што покушате другу опцију, добијем ово сада:

Упозорење: Укључују (дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп) [фунцтион.инцлуде]: Фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / Хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: Укључују (дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп) [фунцтион.инцлуде]: Фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / Хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: Укључују () [фунцтион.инцлуде]: Фаилед опенинг 'дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп' фор инцлусион (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / Хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

У реду ... бла ... Жао ми .... погрешити два пута. Сада заменио дирнаме (__ФИЛЕ__) на ВБЕТ_ФОРУМДИР, али сада сам се ово:

Упозорење: Потребна (/ инцлудес / цласс_боотстрап.пхп.) [фунцтион.рекуире]: Фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у /home/windows/_html/vb/za punjenje gov. он лине 30

Упозорење: Потребна (/ инцлудес / цласс_боотстрап.пхп.) [фунцтион.рекуире]: Фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у /home/windows/_html/vb/za punjenje gov. он лине 30

Фатална грешка: Захтевају () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '. / Инцлудес / цласс_боотстрап.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин /home/windows/_html/vb/za punjenje gov. он лине 30

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

У реду, тако да ћу морати да сачека други дан.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја ћу да погледам шта сте тамо сада.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

У реду, хвала!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Проверио сам стварно ПХП директоријум извршавање гетцвд () и резултат је: / Хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија
    Покушао сам да користи цхдир (ВБЕТ_ФОРУМДИР); испред контролер, али производи и друга питања.

Као што сам написао да користите сада нису подржани Редирекција начин. Проводим доста времена и наћи решење. Ако желите да раде на овом молимо Вас да купите Интеграција услуга. Ili samo koristi samo .htaccess umesto interne vBSEO redirections.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Начин да се интегришу са вБуллетин је на најбољи могући начин. И сада ми кажеш да не подржавамо "да је" начин је мало неразумна ИМХО.
    Овај мод ради 100% у праву вБуллетин са вБуллетин. Али, пошто нешто није у реду са вбет да раде са њим да неће подржати? У реду .... хвала Михал.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да је вБуллетин вБЕТ преводилац. Ми гарантујемо да СМФ ће бити преведен. Такође се потрудити да подржи друге модова које стварају сопствену садржај, али пауза вБуллетин архитектуре.

То је разлог зашто смо створили испред контролер који омогућава да преведе странице генерише модова који разбија СМФ архитектуре и да никакве користи глобал_цомплете кука. А ми смо развили генерички начин да подрже већину таквих додатака. Још увек нисмо у стању да гарантује да је сваки не знају код нас, или чак не постоји још увек мод који је написан у лош начин и разбија СМФ архитектуре ће радити са стандардним Поступак интеграције - посебно ако сте сами форуму Не стандардни приступ (. хтаццесс), јер да обешен је да се интегрише са вБуллетин. Тако да - то је оно што сте написали пре и то важи и данас: у овом тренутку не подржавамо случај када мод паузе СМФ архитектуре и да не користе глобал_цомплете кука, користи свој директоријум и уместо хтаццесс се користе вБуллетин. преусмеравање правила.

Као што сам вам написао раније - Ја лично радила на томе на вашем форуму, надајући се да је мали проблем, али није. То је велики случај, тако да ако желите да га интегришу за вас - молим вас купите услугу интеграције. Можете такође само добили ослободити од вБСЕО интерних редирекција и коришћење хтаццесс - у таквом случају да већ имате слободан упутства како да се интегрише..

I zato ne podržavaju još uvek je veoma jednostavan - niko potreban to pre... Molim Vas - znamo jedni druge i znam da ste mi korisno, i dalje naše besplatne podrške ne uključuju potrošnje dana na nekom serveru kada to nije greška vBET, samo njegova konfiguracija problem sa ministarstva odbrane koja nije u potpunosti kompatibilna sa vBulletin i dodatno je već parsed od strane drugih ministarstva odbrane... Tamo sam bio sam oko sat vremena bez pokušavaju da, jer je mogućnost da je vBET insekat. Sada znamo da to nije. To nije pitanje vBET - to je vaš konfiguracije pitanje koje u ovom trenutku ne već opisao integracije rešenje, ali ipak možete lako integrisati ako ste se oslobodimo interne vbseo redirections i korišćenje čistih .htaccess pravila. Ako želite da sad integrisati na vašem serveru sa unutrašnjim vbseo redirection pravila - onda tražite za integraciju koja košta 30 dolara i možete kupiti ovde: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...он-сервице.пхп

Ми подржавамо потпуно бесплатно нашем форуму дајући савете и одговоре. Ипак ако наши клијенти желе да раде посао - имамо и понуду за њих - то је интеграција / инсталација / упграде служба

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Ја разумем. Желим да вам се захвалим за ваше време и труд потрошено на то. Сада сам онемогућио вбгаллери јер се испоставља да је превише муке са новим ВБ 4.1.5 такође.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку вБЕТ није тестирана са СМФ 4.1.5 јер се сматра нестабилан и није подржана још.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •