Управо сам видео да у посетиоцу поруке, корисничка имена су преведени. Прилогу сцреенсхот.
Молимо Вас да обавестите о томе како да поправи ово. Хвала.
Подразумевани језик:
Други језик:
![]()
Управо сам видео да у посетиоцу поруке, корисничка имена су преведени. Прилогу сцреенсхот.
Молимо Вас да обавестите о томе како да поправи ово. Хвала.
Подразумевани језик:
Други језик:
![]()
Молим вас АМ ми УРЛ за ову страницу са детаљима приступ на ФТП и Админ ЦП, и ја ћу га решити.
Све детаље је послат у пм.
Решен и да ће бити укључени у следеће издање.
За Куицк Фик:
1. Иди на Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер и кликните на дугме Додај нови плугин
2. Сет вредности:
- Производ: ББ предузећа Преводилац
- Кука локација: виситор_мессагебит_дисплаи_цомплете
- Наслов: Не превести корисничка имена у порукама посетилаца
- Извршење редом: 5
- Плугин ПХП код:
- Плугин је пријављен: ДаPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Бик сам већ је поставио на свом форуму - молимо Вас да потврди решење ради.
Иеп. Потврђујем да ради на ЦреативКс. Хвала Михал. Учинићу поправити за моје остале форуму.
Само једна мала ствар, само сам приметио. На дну Сидебар у профилу страница, ту је блок каже "Последњи посетиоци" на свом профилу. Видим тамо су корисничка имена и даље преведени. Жао муке!
Ово можда делује као мали проблем у очима било кога, али ја бих желео све да ради 100%. Дакле, можете погледајте у захтеву мој задњи пост у. Хвала.
Жао ми је - ја га пропустити. Сте већ потврдио да је решен тако да сам морао да га пропустити због статуса. Отворите нову тему за то - нови број нову темуНа овај начин знамо шта смо управљање мрав ово је стварно корисно у случају када брза решења су укључени, грешака се врацају, или неко у потрази за сличне питања и тако даље.
Је жао због невоље - само копирајте ваш пост на нову тему и ми ћемо се побринути о томе![]()