Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Мапа УРЛ лажних или стварно?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    4

Default Мапа УРЛ лажних или стварно?

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Када је први пут желим да кажем да мислим да вбет за генијалан производ који сваки цент вреди то кошта

Ситемап су исправну УРЛ адресу УРЛ овако:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    или само УРЛ овако:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Молим јер за мене то је кључна тачка продаје. За УРЛ овако:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    у Ситемап-у глупости, јер они користе 301 преусмерити на
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    бити достављен и Ситемапс имају исправну УРЛ адресу не буду погрешно оне.

Такође сам желео да питам да ли прерадила у Ситемап-УРЛ и на форумима сам користити само форум УРЛ адресе није нит је УРЛ адреса у Ситемап

много хвала за помоћ

ПС зашто послати у прилог је да је забрањено постављати линкове ка другим сајтовима, када нисам урадио то? Сте поставили сам само са леве стране

Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи.

У овом тренутку када се интегрише са вБЕТ Ситемап Генератор вас праг нису преведене везе у Ситемап. вБЕТ преводи везе у форум, тако да Гоогле и друге паука ће наћи и индексирати ваш преведен странице.

Имајте у виду да смо већ планирано решење за подршку генерацији мапа са већ преведен линкова (погледајте овде за више детаља: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост8978.) Ми немамо датум издавања за ово још увек. Прво ћемо додати и друге моторе подршку превод за вБЕТ3.к (сада је то само у вБЕТ4.к), а након тога ће се имплементирати друге функције - укључујући подршку за преведене везе за Ситемап Генератор. Имајте у виду да је интеграција са Ситемап Генератор није потребно уопште - то је само помоћи за Гоогле, који ће вероватно учинити ваше странице индексиране брже, и даље они ће бити у сваком случају индексирани захваљујући Гоогле-робота.

Ако имате било каквих питања, молимо Вас будућност само питајте

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    4

Translated text
    вов брз одговор, хвала.

Ок добро је да је планирано да се интегрише преведени УРЛ адресе за Ситемап.

Гоогле тежи нажалост само одређени број УРЛ који имају 301 преусмеравање тако да ова опција би било веома корисно и важно.
    Ја сам на мој форум без ове функције око 26 милиона 301 преусмјерења да Гоогле ће казнити

Прочитао сам кроз овај овде: вбет4-интегратион-отхер-плугинс/415-ситемап-генератор-интегратион.хтмл

Такође је планирано да ФОРУМИ УРЛ додају мапа?
    До сада, само нит је УРЛ адреса да се убаци.

Имам 1200 теме на форуму и 500.000 су стога само блог у УРЛ Ситемап тако да би било важно за мене је то на форуму УРЛ у Ситемап-у.
    Да ли је то могуће?

Последње питање.
    Да ли је могуће неизвршење целом форуму на једном језику у други језик?

Пример.
    Имам немачког форум и да ће увек бити приказани и за сваку на енглеском, ово је могуће?

Јер сам могао да копије форум о сопственим доменима на различитим језицима
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку поступак мапа интеграције не укључују додавање форуму линкови за преведене странице. Наравно да је могуће - само ми нисмо имали питање о томе пре него то нисмо раније брига.

Ne razumem vaše pitanje o jeziku foruma. vBET pretpostavlja da vaš forum ima jedan jezik i u potpunosti ga prevodi na druge jezike. Kada je vaš forum na nemačkom, onda se posle klika na englesku zastavicu ceo forum prevodi na engleski - baš kao što možete videti na našem forumu. Ne morate da radite nikakvu kopiju foruma. Takođe, takav primerak bi za vas bio veoma skup - za svaki primerak bi vam bila potrebna zasebna licenca za vBulletin, vBSEO i vBET. Takođe, vaš sadržaj u svakoj kopiji će se promeniti nezavisno. Ne vidim nikakvog smisla za ovo. Dakle - nema snalaženja. vBET rukuje svime

Било више питања

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    4

Translated text
    ок због питање; =)

Тако сам прихватио немачки форум (УРЛ адреса
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) И такође желе енглески корисник може да прочита ово.
    Онда сам инсталирати ВБЕТ и на УРЛ адресу
    HTML Code:
    deutsch.de
    Немачка верзија и
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    верзија на енглеском језику. То је у реду ако хоћу немачки и енглески корисници деле заједно платформу.
    Али, ако желим немачки и енглески корисници имају свој форум онда би било боље да направим копију форума
    Онда сам се две немачке форумима.
    један домен на
    HTML Code:
    deutsch.de
    за немачки и једног корисника на домену
    HTML Code:
    englisch.com
    за енглески кориснике. Ово омогућава кориснику да чита старе енглески немачки допринос форуму енглисцх.цом свакако треба да буду енглеском језику по подразумеваној вредности.

Тако да сам имао два независна одбора независна од којих свака има свој језик и свој домен.

Изразио сам моја идеја да разуме?

Је корисно.
    Гоогле не индексу 10 милиона страница из домена.
    Али, 10 милиона страница индексирани од стране Гоогле-50 домена
    Original text
    Последњи изменио Alpha; 28-06-11 U 15:33.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У том случају не морате вБЕТ на свим ... Ви само воштана маст 50 један блог језик. Па шта за преводе? Имајте на уму да ће ово бити веома скупо за вас - 50 дозволе за СМФ, а можда и других плаћених плугин. Такође, 50 боарди ће троше много више ресурса (процесор, меморија).

Takođe u vašem slučaju imate 50 nezavisnih odbora - stvarate 50 različitih zajednica. Sa vBET-om imate prednost već postojeće zajednice da se integrišete sa ljudima koji koriste druge jezike... vBET je dobra ideja

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    4

Translated text
    Нажалост то није тако једноставно.
    Имам немачког форум који има 1,5 милиона порука. Ови постови су, наравно, такође доступан на свим језицима.
    Основи као основни као што су.
    Знам да могу бити 50 нових форуме једини разлог који чини било ком смислу.
    Зашто бих се 50 нових блог празнину разлога, али ако имам 1,5 милиона постове као садржај?
    Али само на једном језику
    Овај садржај представља економски фактор може да се помножи са преводом на различитим језицима.
    Само 100к боље функционише на различитим доменима на којој одбор може онда превођење развоју независне позиције.

Први фактор трошкова је секундарно. Немачки форуму има мање 100-200 сервера трошкове **** заслугама.
    Ако енглески копију постизање само 10% од достојанства да би и даље бити профитабилна. Нема форума на нови сервер трошкова постојеће сервере нису заузет имати довољно резерви. То би настати само трошкове лиценце.
    Такође, не желим да се 50 форуме одједном, али увек један за другим

Али мислим да сам пронашао решење.
    у хтаццесс
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Би заправо требало да ради.

Али, вратимо се теми
    У реду ја ћу покушати да нађу некога ко себе може да интегрише УРЛ адресу форума у Ситемап.
    Онда ћу купити ВБЕТ.
    Хвала вам за помоћ

и хвала вам за овај велики програму
    Original text

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •