Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: Пријављени поруке питање.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Question Пријављени поруке питање.

Када члана са другачији од подразумеваног језика извештаје порука то је оно што се објављује:

Наслов:

Пријављено Порука од <- вБЕТ_СНТА - ><!-- вБЕТ_СНТА -> сонгоку231 <- вБЕТ_ЕНТА - ><!-- вБЕТ_ЕНТА ->

АМ обавештење пријављених порука може да садржи ово као наслов. Молимо Вас да обавестите.

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U ovom trenutku vBET ne menja poštu ovo je razlog zašto ti komentari nisu uklonjeni. Reprodukovali ćemo ga na našem serveru i saznati brzu popravku Нада нема журбе са овим

Ја ћу га пресели у извештаја о грешкама.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    U ovom trenutku vBET ne menja poštu ovo je razlog zašto ti komentari nisu uklonjeni. Reprodukovali ćemo ga na našem serveru i saznati brzu popravku Нада нема журбе са овим

Ја ћу га пресели у извештаја о грешкама.
    Хвала Михал. Али то није е-маил. Пријавио порука се објављује у мом админ под-форуму као нову тему. Ту сам ово питање.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас детаљи АМ приступ и тачан инструкције како да га репродукује. Мислим да ситне морати да додате неке филтер за превођење не корисничка имена. То ће решити питање овде и да ће дозволити да се то уради лако у другим будућим предметима.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Детаљи ПМ'д. Хвала!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Решен и да ће бити укључени у следеће издање.

За брзо поправити молим:
    1. Отвори фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцитон_хоокс.пхп
    2. Пронађи:
    иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] & & $ вБуллетин-> оптионс ['вбентерприсетранслатор_донттранслатеусернамес'] & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'инсертпм!')) {
    3. Заменити:
    иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] & & $ вБуллетин-> оптионс ['вбентерприсетранслатор_донттранслатеусернамес'] & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'инсертпм'!) & & ($ _ПОСТ ['уради'] = 'сендемаил'!) ) {
    Бик сте већ обухватила. Имајте у виду да на вашем форуму тој линији је већ променио и не знамо шта се те измене је направљен. Погледајте АМ.

За ово питање - проверите да ли је решен

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Видим да задњи пост сте пријавили, чини се да сте пријавили са својим подразумевани језик постављен као енглески. Или сте га промените назад на касније енглески? Само желим да потврдите да је ово решено ако пост је пријавио неко са различитим језиком на дефаулт.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Урадио сам како претпостављам да урадим, да репродукује проблем. Молимо проверите то сада сами стварајући нове извештај и потврди да је заиста решен у случају ако смо пропустили нешто

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Хвала вам још једном за врхунски корисничку подршку Михал! Сада могу да потврдим да је ово сам фиксна!

(Сада ћу купити моју другу лиценцу за вБЕТ.)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Драго ми је да чујем то питање је решено - ово решење ће бити укључени у гнезду издање

ПС.
    Видим да сте већ купили 2. један У случају било какве проблеме - знате шта треба да раде - само питајте и ми радо ће вам помоћи

Уживајте вБЕТ!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •