Сам тамо био у праву сада, али приступ подацима за админ лажних налога који сте креирали не ради више.
Сам тамо био у праву сада, али приступ подацима за админ лажних налога који сте креирали не ради више.
Ја га само цхцкед поново. Пажљиво сам у поређењу увек није превео неврепли.пхп са преведеним неврепли.пхп и ја нашли цс питање ...
Ја заиста не видим проблем. Можда ја не знам где да погледате. Молим вас дајте ТАЧНО упутства. Корак по корак. Без речи попут "БИЛО". Само дати тачан конац за почетак, тачно превод да иде у, тачну вредност да пише на брз одговор, пре него што пређете на напредне један. И описују оно што видите лоше онда - после пребацивање.
Кад бих само могао да уплоад-пар слика ...
Верујте ми, ја пм се тачно. Проблем је видљиво за мене у све теме - није битно што један кликнете на.
Исто је са језиком заставе испод Навбар. Није битно којих је један сте изабрали.
Идемо:
Подразумевани језик постављен на пољски у УсерЦП од лутке администраторски налог тако да када се пријавите ћете бити прегледа Форум / ПЛ /
Иди на форумхоме и кликните на било који нит.
Кликните на 'Измени поруку' у било који порука
Кликните на 'Даље Напредно'
Требало би да видите никаквих проблема у било којој фази.
Сада,
кликните на било који заставу испод Навбар (не Полисх флаг очигледно )
Иди на форумхоме и кликните на било који нит.
Кликните на 'Измени поруку' у било који порука (биће Вам приказана почетак неред ...)
Кликните на 'Даље Напредно' да бисте видели потпуну збрку.
Едит:
Можете извршити исти трик за одговарање на конац и онда "Иди Адванцед '
Последњи изменио norku; 16-06-11 U 22:14.
Ја очигледно не видим шта мислите ... Али сам сазнао да сте укључили опцију која приказује Гоогле захтева и време чекања - ово мења резултате само за администраторе (додавање информације о превести везе пред целом одговора података), тако да можда је то узрок. Молимо проверите своје резултате са искључен опција Превод време одзива.
Ако се још увек деси онда вас молимо да Пошаљи ми неке снимке екрана са истакао подручја која нису у праву. Само у поређењу сам сваки део Страница са резултатима са пољским и италијанским превод и видим никакву разлику у приказу распореда. Да ли сте угар сопствени упутства на рачун сте направили за нас?
Такође још једна ствар која може бити овде најважније - то који је читач сте користили? Као што сам рекао треба ТАЧНО упутства. Морамо да знамо сваки корак си урадио. Од самог почетка - да отворите претраживач Кс ..
Такође упутства која сте дали у овом тренутку нису у стању да јелен ... морам гост на шта мислите.
1. Нема никакве везе под називом "форумхоме" у пољском преводу (Имајте на уму да претпоставља да сам ту ја). Који мислиш? Ова која се зове "дом" на енглеском језику или "форум". Ако "Форум" - шта за - што сте написали сам са почетком у / форум / ср ...
2. После последњи корак у 1. делу не могу да је направио први корак у 2. делу, јер нема заставе приказује ...
О "видећете почетак неред" - шта мислиш? Ако мислите да је садржај у едитор је већ преведен (не оригинални текст), онда ово питање је познат и већ кориговане у вБЕТ4.4.0 (види овде за информације о овом питању: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост9003.) Ако се ради о нешто друго онда опет не знам о чему се ради ...
Имајте на уму да у многим случајевима опис ти је дао би било довољно да први пут. Ипак, у случају када имамо проблем да видимо шта значе купаца и ми не можемо репродуковати онда морамо знати тачан ствари ради. Молимо Вас да нам слика - можда смо тражили у питању, али пропустити га. Ако ћемо видети нешто друго да се на сликама онда ћу морати да вас питам опет за упутства, али веома тачно. Без пречица. Тачно где идете, који повезују кликнуо (самим видљиво Име везе - за сваки превод име ће бити другачији). Али можда је то само један претраживач питање, тако да Вас молимо да нам назив претраживача је проверу. Ми је користио Опера за то.
Последњи изменио vBET; 16-06-11 U 22:35.
Хи,
Нема још увек исти. Ако одете у УсерЦП и поставио нови подразумевани језик (било ком језику) и онда то сачувајте. Шта видите? Ви ћете знати шта мислим под 'хаос' када га видите. Веома је очигледно. Користите Фирефок. Користите ИЕ - горе
Последњи изменио norku; 16-06-11 U 22:45.
Управо сада сам на страни / форум / ПЛ / усерцп.пхп нису направили било какве промене и не може, јер нема превода резултате - половина текстова недостају. Ово изгледа као да имају Гоогле везу питање. То оно што је већ приказана је једноставно већ кеширани и одмор не може бити преведен зато што Гоогле повезивање питања.
Molimo vas da otpremite googletest.php iz vBET paketa (u / До-нот-уплоад/тоолс директоријум) на свој домен главни директоријум. Иди на претраживач, пишу ИОУР_ДОМАИН УРЛ / гооглетест.пхп и реците да ли видите било какве грешке.
То је разлог зашто сам вам написао да ТАЧНО линкове где да идем - Нисам био у стању да види ово питање на већ кеширају резултате уколико је то заиста Гоогле-повезивање питање и то изгледа.
Реците какви су резултати Гоогле-теста. Такође ћемо проверити сами када ће већ на вашем серверу.
Полазећи превод теста
Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 47,6909179688
"Тачна" је тачно само када је проблем очигледан. Ја само учитана форум у ИЕ и има велике проблеме што се није десило пре имати неколико сати. Проблеми сам описао да вам у току дана су се догађале као што сам их описао. Био сам тачан ...
Последњи изменио norku; 16-06-11 U 22:51.
У овом тренутку проблем са изглед странице биће забрљао се изазива тако што ћете променити подразумевани језик на било који други. Видећете на шта мислим ако то урадите са лутке налог. Идите на УсерЦП и промените подразумевани језик. Сачувајте то подешавање. Шта ваша УсерЦП страница изгледа? Промените подразумевану лангиаге назад на пољски и сачувајте. Екит УсерЦП и идите на форум огласи. Кликните на шпанском заставом. Иди на било који пост и покушавају да га изменили. Видећете на шта мислим.
Последњи изменио norku; 16-06-11 U 23:00.
Ви пропустити један важан информације - нисам био у могућности да промените језик подразумеваног корисника, јер је превод тестк је недостајало - није било везе за то.
Упао вас кеш. Само сам искључио базе података кеш меморије и Усер ЦП страна изгледа лепо сада. Сам га окренуо поново и то је лепо. Ја само очистити цео кеш да буде сигуран да то није проблем кеш.
Молимо проверите да ли и даље видите проблем сте описали. Ако јесте онда вас молимо идите на Admin CP -> vBET keš -> baze podataka и привремено онемогућите кеш меморије. Проверите да ли и даље видите проблем са цацхе-онемогућен. Укључите кеш поново.
Према гооглетест.пхп не сада имате проблема са везом.
Након чишћења кеша сам оцењује ваша упутства по Опера (верзија 11.11):
- Од Усер ЦП Променио сам корисник подразумевани језик форму пољски на немачки. Страница изгледа лепо и у немачком преводу.
- И онда опет мења на пољски - још увек лепо и на пољском преводу.
- Отишла на форум листу у пољском преводу ако кликнете на везу Форум у близини везу Дом.
- Прешао на шпански (кликом на заставу).
- Онда је отишао у конац / Форум/ес/ф6/сидецап-буено-о-мало-5103 / # пост37724 (Наслов: СидеЦап, Буено о мало?)
- И кликнуо опцију за едит пост (на последњу поруку). Ја видим једно питање: текст је преведен у Ајакс едитора (као што сам описао пре него што је већ решено у 4.4.0), али распоред је ОК - без цс питање.
- Онда је отишао у Напредна кликом на дугме у Ајакс уредник и не виде проблем са ЦСС.
МОЛИМО ВАС ДА - одговори на овај пост: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост9017
Пошаљите нам слике. Реците који је читач сте УСД ...
Нема смисла за нас да се направи опет и опет ... Када заиста не знамо шта радите, а ви још увек не јелен нашим упутствима и није нам дао тачан упутства. То смо и урадили то супротно - ми ти дао тачне кораке смо направили. Ми смо га направили у Опери. И ми нисмо нашли ЦСС проблем. Чак иу поређењу ми страница да се не преведена страница бисте били сигурни да изгледа као да треба да буде и штанд страница изгледа исто (различите текстове, наравно). Тако да сада можете да урадите тим корацима који се на форуму на рачун нам је дао, на Опера претраживач и пошаљите нам пуцао екран са описом шта није у реду тамо. Јер ми то не видимо И ми смо заиста желели да га виде, исправан и затворите