Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Веома заинтересован за ВБЕТ. Пар питања

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    1

Default Веома заинтересован за ВБЕТ. Пар питања

Ја ускоро ће бити да пређете на ВБуллетин 4.1.4. Да ли плаћена верзија ВБЕТ раде са најновијом верзијом ВБуллетин?

Такође сам ПхотоПост Огласи на мом сајту. Да ли плаћена верзија ВБЕТ рада са ПхотоПост Огласи?

У неколико недеља сам ћу додати Висицхат од гцхатс.цом на мој сајт. Да ли знате да ли плаћена верзија ВБЕТ ће такође радити са Висицхат?

Хвала на вашем времену.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo. Da plaćena verzija vBET-a radi sa Vbilten 4.1.4. Već smo testirali na našim testnim forumima (uskoro ćemo pomeriti i naš forum u Vbuletin 4). Ostali detalji o vBET i Vbiltenu 4.1.4 ćete naći овде (Један од наших купаца на питање о новим уредник у вБ4.1.4).

U ovom trenutku ne mogu da potvrdim da li će vBET podržati prevođenje stranica koje generišu Fotpost Klasoni, kao i Vizichat. Većina Mods-a ne zahteva specijalnu integraciju i vBET samo prevodi rezultate. I dalje u nekim slučajevima potrebna je specijalna integracija. Ovde možete naći više detalja o integrisanosti vBET sa drugim Mods-om: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл
    Постоји јасно упутство како да то урадите за ПхотоПост, још увек нисмо користе ПхотоПост Огласи и ми не знамо овај производ, тако да не можемо претпоставити да ће такође радити. Ми не можемо бити одговорни за други код модова, као и многе Модс паузе СМФ архитектуре (зато је додатна интеграција је потребно понекад - углавном за модс које стварају своје стране).
    То не можемо потврдити да Висицхат ће бити преведен. вБЕТ подржава СМФ АЈАКС-превод на одговарајући кука - и даље остали модови морају да користе на одговарајући начин СМФ архитектуре (иначе СМФ неће извршити куку), а захтев мора да иде са језиком кода. Па ево мислим да неке посебне интеграцију ће бити потребно да подржи превод. Опет - не могу тачно рећи, јер ми не користимо ово мод и не знам. Ипак не би требало стварати никакве грешке.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •