Zdravo. Da plaćena verzija vBET-a radi sa Vbilten 4.1.4. Već smo testirali na našim testnim forumima (uskoro ćemo pomeriti i naš forum u Vbuletin 4). Ostali detalji o vBET i Vbiltenu 4.1.4 ćete naći овде (Један од наших купаца на питање о новим уредник у вБ4.1.4).

U ovom trenutku ne mogu da potvrdim da li će vBET podržati prevođenje stranica koje generišu Fotpost Klasoni, kao i Vizichat. Većina Mods-a ne zahteva specijalnu integraciju i vBET samo prevodi rezultate. I dalje u nekim slučajevima potrebna je specijalna integracija. Ovde možete naći više detalja o integrisanosti vBET sa drugim Mods-om: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл
Постоји јасно упутство како да то урадите за ПхотоПост, још увек нисмо користе ПхотоПост Огласи и ми не знамо овај производ, тако да не можемо претпоставити да ће такође радити. Ми не можемо бити одговорни за други код модова, као и многе Модс паузе СМФ архитектуре (зато је додатна интеграција је потребно понекад - углавном за модс које стварају своје стране).
То не можемо потврдити да Висицхат ће бити преведен. вБЕТ подржава СМФ АЈАКС-превод на одговарајући кука - и даље остали модови морају да користе на одговарајући начин СМФ архитектуре (иначе СМФ неће извршити куку), а захтев мора да иде са језиком кода. Па ево мислим да неке посебне интеграцију ће бити потребно да подржи превод. Опет - не могу тачно рећи, јер ми не користимо ово мод и не знам. Ипак не би требало стварати никакве грешке.