Рецимо да сам желео да онемогућити порука / АМ могућности превођења, лангтитле ББКод, и сад ББКод. Шта додатака треба да онемогући?
Такође не желим било вБЕТ коментаре у мојој поруци садржаја, ако је могуће.
Хвала за сваку помоћ!
Рецимо да сам желео да онемогућити порука / АМ могућности превођења, лангтитле ББКод, и сад ББКод. Шта додатака треба да онемогући?
Такође не желим било вБЕТ коментаре у мојој поруци садржаја, ако је могуће.
Хвала за сваку помоћ!
У том случају можете једноставно да користите бесплатну верзију - да нема такве перформансе, али је још увек брз и направио само преводе.
Ako želite novi lik u vBET 3.x da lang i langtitle BBCodes podršku konfiguraciju - molim Vas, otvorite novi konac u хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...туре-рекуестс/
Ја треба перформансе као мој форум је прилично велика. Такође, нисам знао да користи бесплатну верзију производа!
Докле год још увек немате све постове у друге поруке па сад и ББЦоде лангтитле се не користе - тако да нема утицаја на перформансе.
Такође, имајте на уму да у 3.к смо направили велики број побољшања перформанси и наредне 3.3.0 верзија ће бити пун побољшање перформанси.
Имамо цео под-форум о бесплатну верзију и саопштења сте стицкед нит која описује разлике између бесплатних и комерцијалних верзија.
Ако сте већ власник вБЕТ 3.к онда деградирања да вБЕТ 2.к ће онемогућити сад и лангтитле ББЦоде, али ће такође користити најгоре спорије структура ДБ и код без много побољшања перформанси.
Препоручујемо да неке кораке перформансе туннинг. Овде ћете наћи неке савете (види поруке испод ове један за више савета):
Перформансе савети
Последњи изменио vBET; 11-12-09 U 23:12.