Само желим да знам да ли вБЕТ ради фино са новим цкедитор у ВБ 4.1.4?
Хвала.
Само желим да знам да ли вБЕТ ради фино са новим цкедитор у ВБ 4.1.4?
Хвала.
цкедитор? Да ли је то неки додатак или функционалност у вБЕТ 4.1.4?
Потпуно је новог уредника.
хттпс://ввв.вбуллетин.цом/форум/ентр...ед-би-ЦКЕдитор
Не може да потврди у овом тренутку. Можда неки од наших корисника потврдите. Ми ћемо га проверити и потврдити ове недеље.
Могу да потврдим да је у вБулеттин 4.1.4 вБЕТ додаје језик опција (за кориснике са дефаулт-ни језик, осим форума језику) да фаллоуинг уредницима:
- Тема Куицк Репли
- Тема пуну одговарати
- Нова Тема
- Брзо Корисник посетилаца порука
- Детаљан Корисник посетилаца порука
- Приватне поруке
- Брзи одговор на приватну поруку
- Напредна Одговори на Приватна порука
- Нови Групна дискусија
- Брзо Група дискусија Одговори
- Напредна група дискусија Одговори
- Брзо Група Слика коментар
- Напредна група Слика коментар
- Брзо Албум Слика коментар
- Напредни Албум Слика коментар
- Нови Блог Пост
- Брзо блог коментар
- Напредна блог коментар
- ЦМС Члан Коментар (не непрозиран)
- ЦМС Члан (не непрозиран)
Ако ми недостаје нешто молим вас јавите ми и ја ћу га проверити.
Имајте у виду да су неки приказани непрозирно опције, али не непрозирно у сад ББКод. Се сећам да је увучен да не непрозиран за ЦМС Чланци (ово чланци нису писани било ко, ипак би требало да непрозирна или не приказује опција за мат), али коментар треба да буде. Ми ћемо проверити ово.
Такође промену између брз одговор на детаљне је у реду. Порука преглед такође добро ради. Ове 2 је тестиран на конац уредника.
Такође пронашао један СМФ грешке за блог: Логин обавезан - Енглисх Јира
Хвала Михал! То је добро да знају.
Последњи изменио vBET; 14-06-11 U 14:00. Разлог: ББЦоде корекција
О тим 2 уредници који показује непрозирно опцију, али не непрозирно:
1. ЦМС Члан: Проверио сам неке белешке и да је како треба. Непрозирно није подржана овде, јер су чланци писани на језику форуму подразумевани (ово није садржај који се може додати било ко). И ми нисмо направили никакве додатне услов да се не покаже непрозирне опција за обављање разлога - група људи писање чланака ЦМС је ограничен, а то су изворни говорници тако су исти подразумевани језик форума и неће видети непрозирно опције. Тако да овај остаје какав јесте.
2. ЦМС Члан коментар: Требало би да непровидне и биће у следећем издању. Куицк Фик: Креирај нови плугин за куку вбцмс_артицле_популате_енд, za vBET proizvod, sa imenom Дршка подразумевани језик за ЦМС чланак коментаре и код:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Последњи изменио vBET; 15-06-11 U 17:58.
Нови број са 4.1.4 уредник - када проверавате преглед порука и иде до напредних на преведена страна онда садржај порука је преведена - то не треба. Радимо на то право сада, тако издање ће се држати све док не реши питање новог.
Последњи изменио vBET; 15-06-11 U 17:57.
И још један проблем наћи и већ коригована - преусмеравање се десило за цкедитор.пхп захтеве на преведена страна. То није било баш грешке - све је било у реду после ради преусмеравање, али преусмери било лоше за перформансе. Већ смо га фиксна тако захтева за цкедитор.пхп већ укључује језик параметара и нема преусмеравање изгубљено превод праћење је неопходно Ово ће бити укључени у следеће издање.