Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: ваултвики интеграције

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default ваултвики интеграције

Ово је посебан случај интеграција само за ваултвики. Ово је само потребан, јер ваултвики није компатибилан са СМФ у области ББЦоде и промене АПИ додавање нових параметара у ББКод функције парсера. То је разлог зашто нормално интеграција са Парсерс за СМФ не ради и даје упозорења:
    Упозорење: Недостаје Аргумент 2 за вБ_ВикиЦодеПарсер:: хандле_ббцоде_цоде (), је позвао / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 25 и дефинисано у / трезору / класе / ббцоде.пхп он лине 1488

Упозорење: Недостаје Аргумент 2 за вБ_ВикиЦодеПарсер:: хандле_ббцоде_хтмл (), је позвао / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 28 и дефинисано у / трезору / класе / ббцоде.пхп он лине 1506

Упозорење: Недостаје Аргумент 2 за вБ_ВикиЦодеПарсер:: хандле_ббцоде_пхп (), је позвао / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 22 и дефинисано у / трезору / класе / ббцоде.пхп он лине 1470
    Да бисте решили проблем што треба да урадите неколико једноставних корака. Мораћете да га поновите после сваког вБЕТ ажурирања.

Интеграција кораке:
    1. Отвори / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Додај ПОСЛЕ:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4.. Пронађи:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Додај ПОСЛЕ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6.. Пронађи:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Додај ПОСЛЕ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Следећи кораци су ПО ИЗБОРУ -Koristite ga samo ako koristite virtuelni direktorijum koji je preusmeren pomoću. htaccess to showwiki_proxy. php datoteka i samo kada koristite vBET SEO linkove:
    1. Отвори фајл сховвики_проки.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Додај ПОСЛЕ:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4.. Отворен хтаццесс фајл.
    5. ПРЕ Вики правила додали ово правило:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6.. Промена у правилу ИОУР_ВИКИ_ДИРЕЦТОРИ да ваш виртуелни директоријум вики (у кабини места)
    Последњи изменио vBET; 14-07-11 U 12:53.

Управо сам надоградити вбет од 3.3.6, до 3.5.3

После тога, одједном не могу створити нову страницу у ваултвики, добити ову поруку о грешци након клика дугме 'пост' нови члан:

Кобна грешка: Дозвољено величина меморије од 33554432 бајтова исцрпљене (покушао да издвоји 131072 битес) ин / хоме / усернаме / публиц_хтмл / трезору / класе / ревисион.пхп на линији 33
    Нб.
    - Ја не могу створити нову страницу ваултвики и добити изнад поруке о грешци, али ја још увек могу да измене ваултвики поруку без проблема
    - Ако сам онемогућен вбентерприсетранслатор производа, могу креирати нову страницу у ваултвики поново
    - Већ сам покушао додати ову линију у трезору / класе / ревисион.пхп датотеке, после почетка <пхп, али и даље исто?
    Види профил ('мемори_лимит', '1024М ');
    - Ја сам помоћу ваултвики 3.0.13
    - Већ сам створи превише нит у ваултвики форуму хттпс://ввв.ваултвики.орг/тхреадс/5265/ , ako mogu da pomognu ili da daju trag na strani, sada pitam da li je prvo u pitanju neka hitna ispravka. Ovo može pomoći drugom članu koji koristi vbenterprisetranslator Mod i vaultwiki

реградс
    Рицхие

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да ли сте покушали да вам повећа ограничење меморије целом свом серверу, само да ова поставка глобално?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •