Па то није опција за куповину додатак више? Можете да будете могли поставили упозорење и смањити цену? Гледао сам да ову фантастичну додатак након покушаја бесплатну верзију.
Па то није опција за куповину додатак више? Можете да будете могли поставили упозорење и смањити цену? Гледао сам да ову фантастичну додатак након покушаја бесплатну верзију.
Не знам шта екацли желите да купите.
нудимо:
-ВБЕТ лиценцу
-ВБЕТ брендирање бесплатна лиценца (без вБЕТ УРЛ у подножје).
Заправо, продаја вБЕТ је привремено зауставити. Више информација овде:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/пурцхасе.пхп
Тачно, то је привремено на чекање. Ох велл, ја ћу га чекати ван док проблем је решен. Хвала, аниуаис.
U ovom trenutku vBET prodaje je greškom zatvoren zbog Google će zatvoriti svoje prevod API vezom za lako 1. decembra (Detalji ovde: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...12-01-а-2.хтмл).
Смо званично ће поново продају када ћемо имати алтернативна решења за превод. Можемо вам дати посебан линк који ће вам омогућити да купите ако сте сигурни да желите да купите, чак и знајући да за 6 месеци Гоогле ће затворити преводе АПИ и ако вБЕТ неће имати алтернативна решења онда преводи ће престати да ради. То је разлог зашто смо привремено затворена продају. Ако сте потпуно сигурни да желите да ипак купи - молимо Вас да нас обавестите и ми ћемо вам послати посебан линк који ће омогућити за то.
Јер ми је поставио неколико пута о прављењу вБЕТ могуће купити сада смо поново отворили продају вБЕТ. Ипак смо додали јасно упозорење о куповини страници тако свако ко жели да купи је свестан да 1. децембра 2011 Гоогле-превод АПИ-ја ће бити затворен и вБЕТ немају у овом тренутку алтернативни начин да се подржи превод.
Овде је изјава аваилабле о куповини страници:
Дакле, ако још увек желите да купите, свесни ове молимо Вас да користите само наше Купи Сада! везу.УПОЗОРЕЊЕ: Гоогле ће престати да дају своје АПИ-превод на 1. децембра 2011!. Радимо на томе да подржавају превода друге услуге. Овде можете пронаћи све информације о нашем напретку: Гоогле искључује преводе АПИ-ја
Mi smo blokirani prodaja do vBET nemamo alternativno resenje za prevodi, ali mi je zatraženo da dozvoli da kupi vBET u svakom slučaju. Mi smo iskren kompanija i mislimo da je prodaja proizvoda koji mogu da budućnost kraj, čak i kada korisnik postigle dogovor o da u licence nije način da se ostvari poslovni (mnogi korisnici ne čitaju dozvola na svim). Zato što mi je zamolio za ovo mi otvori za prodaju sa vBET upozorenje. Biti svestan - 1. Decembar Google će ukloniti prevod API vezom za lako. Mi ne možemo reći sada koliko jezika će nakon toga ili ćemo naći bilo kakav alternativni prevod API vezom za lako. I da bi se izbegle greške - ovde je deo licence vBET: Radovi vBET koristite Google prevod službe i mora biti omogućeno da koriste. Jednostavno Podbielski Michał daje vam ne nadoknadi u slučaju ako je vaš forum je blokiran/zabranjeno ili na bilo koji drugi način da Google usluga prevođenja.
Тако да неће бити повраћаја уопште. Ми ћемо се потрудити да подржи преводе других АПИ, Још увек у овом тренутку не можемо да гарантујемо ће бити законски могуће, нити колико језика ће бити подржан.