Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    О, да - једно ће бити лукав - превод свих за све. Гоогле је дао већини језика. Други АПИ не подржавају толико језика, тако да неки комбинације превода вероватно ће нестати. Још увек треба да проверите са детаљима.
    Мате, Иахоо АПИ-ја - подржава доста лангаугес, је "скоро" као добар као један Гоогле-ов.

Имали смо овог разговора пре месец или два

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post
    Мате, Иахоо АПИ-ја - подржава доста лангаугес, је "скоро" као добар као један Гоогле-ов.

Да смо урадили Тренутно приоритета драматично променио Onda je podrška drugim motorima bila samo sitnica koja je napravila mnogo komplikacija i nije dala ništa krajnjem korisniku, tako da smo radili na stvarima koje su bila prava poboljšanja. Sada je podrška drugim prevodilačkim API najvažnija stvar za vBET

Такође, у случају да неки језици ће подржати само делимично од стране АПИ-ја превода - у најгорем случају ћемо само урадити двоструко превод. Односно ако је к подржана као превод на енглески али не и да И, онда ћемо се двоструко превод. Наравно, такав приступ ће деградира квалитет и перформансе, као што сам написао - то је најгори могући сценарио. Ми још увек мора да провери могућности других АПИ.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post

Само провери Иахоо и није нашао АПИ-ја ... Само Иахоо БабелФисх која је средство. Погледајте овде: Иахоо Бабел Фисх - Текст Превод и Веб страницу Превод - Може се додати као превод место или превод изаберите Мени. Тако је исто као и Гоогле Транслате елемената. Ако ми недостаје нешто, а онда пошаљите линк на Иахоо АПИ-ја превод.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Привремено онемогућен смо продају вБЕТ лиценци. Док не будемо имали алтернативно решење за подршку преводима нећемо продати више лиценци да будем искрен са нашим корисницима.

Имамо пола године да пронађу алтернативно решење и надам се да ћемо га наћи. Ипак у овом тренутку смо одлучили да одржи продају. Ми ћемо поново продати када вБЕТ ће подржати неког другог АПИ-ја превод.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •