Да смо урадилиТренутно приоритета драматично променио
Onda je podrška drugim motorima bila samo sitnica koja je napravila mnogo komplikacija i nije dala ništa krajnjem korisniku, tako da smo radili na stvarima koje su bila prava poboljšanja. Sada je podrška drugim prevodilačkim API najvažnija stvar za vBET
Такође, у случају да неки језици ће подржати само делимично од стране АПИ-ја превода - у најгорем случају ћемо само урадити двоструко превод. Односно ако је к подржана као превод на енглески али не и да И, онда ћемо се двоструко превод. Наравно, такав приступ ће деградира квалитет и перформансе, као што сам написао - то је најгори могући сценарио. Ми још увек мора да провери могућности других АПИ.
Само провери Иахоо и није нашао АПИ-ја ... Само Иахоо БабелФисх која је средство. Погледајте овде: Иахоо Бабел Фисх - Текст Превод и Веб страницу Превод - Може се додати као превод место или превод изаберите Мени. Тако је исто као и Гоогле Транслате елемената. Ако ми недостаје нешто, а онда пошаљите линк на Иахоо АПИ-ја превод.
Привремено онемогућен смо продају вБЕТ лиценци. Док не будемо имали алтернативно решење за подршку преводима нећемо продати више лиценци да будем искрен са нашим корисницима.
Имамо пола године да пронађу алтернативно решење и надам се да ћемо га наћи. Ипак у овом тренутку смо одлучили да одржи продају. Ми ћемо поново продати када вБЕТ ће подржати неког другог АПИ-ја превод.