Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: проблем

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Члан
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    51

Default проблем

Text automatically translated from: Italian to: Serbian
    Translated text
    Инсталирао сам нову верзију вбентерприсе преводилац (2.3.5) и од тог тренутка не значи да ми више превода, уместо преведених текстова је празан. Ја суспендован планирани задатак "аутоматски уклања старе преводе са кеша", онда сам пролио. Како може да ради? Хвала
    Original text

Члан
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    51

Text automatically translated from: Italian to: Serbian
    Translated text
    помоћ одговорила у натури:
    Original text

Здраво Марко,

Били сте слањем велику количину саобраћаја на Гоогле АЈАКС АПИ-ја који изгледа као да може бити злоупотребе или последица програмирања грешке. Зато што сте успели да се идентификују са (опционо) АПИ кључ или правилно постављање ХТТП реферер (у складу са Условима коришћења), нисмо могли да вас контактирамо у вези овог саобраћаја.

Молим вас да погледате нашу Услови коришћења:
    Гоогле АЈАКС АПИ Услови коришћења - Гоогле АЈАКС АПИ-Језик - Гоогле Цоде

Молимо вас да обратите посебну пажњу на делове који захтевају да сваки упит се на директан захтев крајњег корисника, која мора бити резултата приказује се кориснику (неизмењеним), а правила око кеширање. Такође приметите захтевима око приписивања и идентификације.

Ако сматрате да је ваш сајта употреба је у складу, молимо вас да обезбеди додатне информације о томе како ваш сајт користи АПИ (укључујући и линк), а такође садржи ИП адресу вашег сервера.

Хвала,
    Адам Фелдман
    Менаџер производа, Гоогле

2009/12/11 Марко Гхиси <санмарцо76********ит>

Салве,

не тако се Дево сцривере у Италиано оппуре у Енглески, куинди интанто
    Прово ин италиано.

Соно л 'амминистраторе ди УН форуму:
    Сцуола - Форум ди Цултура генерале

Цхе утилизза УН додатак по транслатионс басато Су Гоогле.

Ил Проблем Е Цхе Да куалцхе Гиорно транслатионс не цомпаионо Популар е
    виене рипортато куесто Ерроре:

{"РеспонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења услуге
    Злоупотребу, контактирајте ајакапис-суппорт@гоогле.цом"," РеспонсеСтатус ":. 403}

Потете рисолвере по фаворе?

Цредо Цхе СИА тутто у регола

Гразие

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим нисте користили АПИ кључ пре забране. Такође сам тамо видим један веома чудно Инфо - они кажу да нисте користили заглавље референце - 2.3.5 шаље заглавље референце. Ја ћу имати проверити у коду.

Како порука каже - их контактирати
    Пишу да користите АПИ кључ сада и нову верзију програма, имате "Поверед би Гоогле", бол резултате само за 15 дана и то само за стварне захтеве.

Такође проверите у евиденције ради неких лутка робот не пузи форум сувише похлепно - то може бити разлог зашто Гоогле добијају велику количину саобраћаја.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође, молимо Вас упдате за 2.3.6 - изгледа да је дошло грешке у слању заглавље референце.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •