Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 20

Тема: Дисабалинг језика у хтаццесс.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Дисабалинг језика у хтаццесс.

Здраво, у мом хтаццесс како унутар тако и ван форума директоријум. Имам вбет препише правила почетка који изгледа овако
    РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи | се | БГ | ЦА | зх-ЦН | х | цсс | да | НЛ | ен | и | ТЛ | фи | ен **********.. .
    Мој језик форума је инглсх тако треба да буде уклањање "ср", тако да изгледа овако?
    РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи | се | БГ | ЦА | зх-ЦН | х | цсс | да | НЛ | ет | ТЛ | фи | ен **********.
    Ако сам уклони "ен" и ја Погледај моју страницу форума или индексна страна изван форума на неком другом језику кажу / ПТ / це / ср / заставу рад да ме врати посматрању форум у дефаулт-ни језик?

Поздрав,
    Симон

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Ваш главни код језика треба да остану у хтаццесс, наравно енглески заставе ће радити без овог кода у хтаццесс...

Зашто желите да избришете овај код са хтаццесс.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ја не нужно желите да избришете, био сам проверу количина упита да сам када је мој форуму оптерећења (23!) И приметио да је коришћењем језика табеле И. ....ен / кратко ********** ср / средње .. итд ако заиста не би требало да буде кеширање било ком језику табеле за мене као мој језик је енглески форуму, мој прегледач подешен тако да енглески и мој форуму постављање подесите језик на енглески, па сам помислио да можда имам нешто није у реду.

Покушавам да смањим оптерећење сервера и упита.

Поздрав,
    Симон

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Можете онемогућити систем кеш за неке језике (нпр. енглески) коришћењем ове опције:
    админцп-> вБЕТ кеш-> Базе података Цацхе-> Гости кеш детаље

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ок, хвала , Ја сам реализовала овај превише хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-нев-пост.хтмл као Постед би Михал

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Камил, ја инвалида ср у бази података кеш меморије и гост кеш потом водио кеш за чишћење (које ја никад урадити) и добио све те грешке?
    Чишћење базе података Цацхе
    Бришу столови за: ср
    УРАДИЛИ. Очишћене: 3 табеле у 1 секунди (3 кеш табела за сваки језик)

Чишћење Гост кеш фајлова

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-82-п-3_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-82-п-6_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-13_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-14_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-15_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-16_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-17_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-18_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-22_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-23_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-24_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-27_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-29_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_арцхиве_индек_пхп_ф-87-п-31_хтмл0.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

********************... Укључује / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39

Упозорење: раскинули везу ([пут] / вбет_гуестцацхе/ен/вбет_лессрелевант__форумз_сховгроупс_пхп9.хтмл) [фунцтион.унлинк]: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_цацхецлеанер.пхп он лине 39
    Бришу датотеке за: ср
    УРАДИЛИ. Уклоњене: 199 фајлова у 2 секунде

Очишћене 1. језик (е)
    Чишћење завршена
    Они нису све грешке, нисам могла да их постављају овде као ограничење броја карактера неће то дозволити и нисам могао ни отпремите једноставан текстуални фајл, јер ваш систем прилог не ради.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

у реду,

Проверите да ли сте цхмод у датотекама унутар вбет_гуестцацхе фасцикла
    Молимо проверите цхмод од вбет_гуестцацхе / ср / директоријум (би требало да буде 777)

Друго, проверите (и налепите овде) вбет_гуестцацхе локализација на вашем серверу. Проверите да ли унутар вбет_гуестцацхе / ср / фајлови и даље постоје или не (и проверите цхмод фајлова унутра - треба да буде 777)

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Све датотеке унутар вбет_гуестцацхе су цхмод 755 али сада су 777, фајл се налази овде / публиц_хтмл / форумз / вбет_гуестцацхе и / публиц_хтмл / форумз / вбет_гуестцацхе / ср празна, али то би било као ја врше кеш чист као што је наведено горе.

Да ли су ови сада у праву?

ЕДИТ: На проверу другом вбет_гуестцацхе фајлу (било) и сматрају да све унутар тог именика цхмод 644

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Потребно је да се цхмод на 777 на све директоријуме и поддиректоријуме кеш унутра (користите 'ЦХМОД 777 Р вбет_гуестцацхе ").

и тестирати поново.

друго - ми имамо: Нема такве датотеке или директоријума, Тако да ћу Провери путању директоријума

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Све вбет_гуестцацхе и под фолдере сада 777 ја ам вам приступ детаље тако да можете да проверите

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •